Crnogorski ABA derbi bez imalo drame: Studenti se raspali u 2. poluvremenu, Mornar lako slavio

 
  • 0

Barani polako pronalaze put ka gornjem delu tabele

Loše je Mornar otvorio sezonu u ABA ligi, ali polako počinje da podiže formu. Utakmica protiv Studentskog centra dokaz je da se Barani nalaze u dobroj seriji rezultata, pošto je tim Mihaila Pavićevića u Podgorici slavio bez imalo drame – 76:95.

Studenti su uspeli da se rezultatski zadrže u ovom meču samo tokom prvog poluvremena, ali su u nastavku dožveli potpuni fijasko. Odbrana se raspala, a napad nije mogao da isprati u tolikoj meri Barane, koji su šutirali sjajno sa svih pozicija.

Ključna za ishod ovog meča bila je treća četvrtina, u kojoj je Studentski centar primio čak 32 poena. Tada je Mornar stekao dvocifrenu prednost, koju je potom samo ljubomorno čuvao do kraja utakmice.

Treba napomenuti da su Studenti bili užasno loši na šutu za tri poena (4/23), što je na kraju i napravilo ključnu razliku. U ostalim segmentima timovi su bili gotovo poravnati.

Najefikasniji u pobedi tima sa crnogorske obale bio je Vladimir Mihailović koji je ubacio 26 poena, a pratila su ga čak tri košarkaša sa po 11 poena – Strahinja Mićović, Tejlor Smit i Aleksandar Lazić, dok je Vil Mozli upisao ravno 10 poena.

Kod Studentata, bolji od ostalih bili su stranci. Kajl Vinales je postigao 16 poena, dok je Flečer Megi došao do 14 poena na svom kontu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Kada srpska snajka servira: Sarma i pivo sa Balkana na trpezi NBA zvezde

(Telegraf.rs)

Video: Histerija i vrištanje jer samo je jedan Nole: Snimak koji pokazuje koliko Kinezi obožavaju Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA