Virtus primio stotku na Kanarima, ne pomaže ni magija Teodosića sa dabl-dabl učinkom

 
 ≫ 
  • 0

Srpski košarkaš imao je 15 poena i 13 asistencija, ali ni to nije bilo dovoljno da se spreči debakl

Polako, ali sigurno “zakuvava“ se situacija u Grupi B Evrokupa nakon velikog derbija između Gran Kanarije i Virtusa iz Bolonje. Španski tim ostvario je nadrealno ubedljivu pobedu, ubacivši tačno sto poena protiv Italijana koji su bili u egalu sve do poslednje deonice – 100:80.

Međutim, očajna odbrana u završnih deset minuta koštala je Virtus pobede. Dopustili su Špancima čak 29 poena, a sami su postigli 15, što je kumovalo konačnom ishodu.

Naš Miloš Teodosić je baš kao što to inače čini delio neke prelepe asistencije, danas ih je imao čak 13, što mu je donelo dabl-dabl učinak uz 15 postignutih poena, ali ni to nije bilo dovoljno da se spreči jako ubedljiv poraz.

Na drugoj strani je dominirao Dilan Enis ubacivši 17 poena, dok je reprezentativac Poljske, Ejdžej Sloter završio sa samo jednim poenom manje. Kajl Vims je sa 17 postignutih poena bio najefikasniji pojedinac u redovima ekipe iz Bolonje.

Ova pobeda znači da je Budućnost sada prvoplasirani tim Grupe B sa skorom 6-2, koliko ima i Gran Kanarija. Sa druge strane, Virtus je treći sa korom 5-3, a Valensija ima šansu da mu se pridruži ako u odloženom meču savlada Bursu na domaćem terenu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Karter u poslednjoj sekundi za pobedu Zadra u Beogradu: Mega se vratila iz -16, ali ostala bez čuda

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA