Zvezda: Poslednja opomena, prete nam prazne tribine i oduzimanje bodova

 
 ≫ 
  • 23

Na Malom Kalemegdanu zabrinuti zbog kazne Evrolige

KK Crvena zvezda je drakonski kažnjena zbog izgreda na utakmicama Evrolige koje je organizovala, a da situacija nije naivna svedoči i saopštenje koje je klub sa Malog Kalemegdana objavio odmah nakon dobijanja kazne.

Iz opširnog obraćanja javnosti izdvajamo najvažnije poruke:

- Ovakve kazne, koje dobijaju na težini jer se vode kao ponovljeni prekršaji, ozbiljno ugrožavaju finansijsko poslovanje i normalno funkcionisanje našeg kluba.

- Pored toga, nakon ovih prekršaja KK Crvena zvezda ponovo prete i oštrije sankcije, a to su: igranje pred praznim tribinama ili čak oduzimanje bodova - upozoravaju crveno-beli.

Iz Zvezde "mole i apeluju" na sve koji prate utakmice ovog tima u Evroligi, da sportski i fer navijaju i pružaju podršku ekipi, bez ikakvog vređanja ili ugrožavanja fizičkog integriteta protivničkih igrača.

Video: Fantastična koreografija Delija posle dužeg vremena u Pioniru: Ovako su ispratili u bitku košarkaše

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    20. decembar 2021 | 21:31

    Ne saznamo ko je vređao Ibrahimović a a zvezda platila ogromnu kaznu.e ovo je nastavak toga.

  • ...

    20. decembar 2021 | 21:54

    U prvom redu sede ti što vređaju... Samo pogledajte koji su ako smete...

  • TADIJA ZEMUN

    20. decembar 2021 | 23:10

    sudije iritiraju navijace i kosarkase,samo u Beogradu smeju tako da sviraju,svaku utakmicu na stetu ZVEZDE,zato nasi navijaci,NAJBOLJIU NA SVETU,tako reaguju protiv lopovluka,jer uvek igramo protiv sudija,koji(vecina od njih)pojma nemaju,a neki mrze ZVEZDU oduvek,mislim da bi uprava morala da se svaki put zali,na sudjenje i kad gubimo i kad dobijamo,pa kome dosadi,uz zalbe poslati i snimke na uvid.....jer iz utakmice u utakmicu je ocigledno da boljeg navijanja i boljeg dozivljaja nema nigde u EL,svuda ko u pozoristu, svi protivnicki igraci i treneri,koji dodju da igraju,odusevljeni su publikom i navijanjem i to uvek potenciraju,cak je i Trinkjeri rekao da nemaju takvu publiku.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA