Obradović samo kratko o Lesoru: "To morate da pitate gospodina Zorana Savića"

 
  • 27

Trener Partizana je fokusiran na Lokomotivu

Košarkaši Partizana se u osmom kolu Evrokupa sastaju protiv verovatno najozbiljnije ekipe u svojoj grupi. Put u Rusiju na noge Lokomotivi stiže u jeku velike novosti i angažovanja Matijasa Lesora, nekadašnjeg igrača Zvezde, Makabija i Monaka.

Trener Željko Obradović je u mislima uglavnom imao ekipu Lokomotive pred put u Rusiju, ali je odvojio vreme i prokomentarisao je svoje najnovije pojačanje.

- To morate da pitate gospodina Zorana Savića. Ja sam skoncentrisan na ove momke i bavim se stvarima vezanim za utakmicu sa Lokomotivom – istakao je Žoc.

Potom se Željko okrenuo ka sledećem rivalu koji je u prethodnom kolu doživeo šokantan poraz na gostovanju Hamburg Tauersima, posle kojeg je smenjen šef struke, Jevgenij Pašutin. Na njegovo mesto seo je nekadašnji trener FMP-a, Branko Maksimović.

- Evidentno je da su oni promenili trenera posle poslednjeg kola u Evrokupu. Napravili smo skauting utakmice u VTB ligi. Isti su igrači, ali bilo je noviteta. Bavili smo se time, kao što se uvek bavimo svim detaljima za koje mislimo da su bitni i koji mogu da nam pomognu da dobijemo utakmicu. Igramo protiv tima koji ima izvanredne igrače na svim pozicijama. Napravljeni su da budu sledeće godine u Evroligi. Veliki je izazov pred nama, moramo da odigramo izvanrednu utakmicu ako želimo da pobedimo – rekao je Obradović.

Utakmica između dva tima igra se u sredu u ranom terminu od 17.30 časova. Prošle sezone, ekipe su razmenile po pobedu u Evrokupu i oba puta su bili bolji domaćini.

Video: Rampa Mozlija na Smailagiću: Partizanov centar krenuo na zakucavanje, pa osetio moć američkog atlete

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović izuzetno oprezan pred Bajern, pozvao navijače na gostoprimstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • taifun

    20. decembar 2021 | 16:56

    Braćo Grobari, ne znam za Vas ali ja se prosto topim od raspoloženja i sreće kad vidim frustracije i izlive besa od strane čergara prema najvećem treneru svih vremena.Koliko ih samo bole naši treneri kroz istoriju.Samo pogledajte spisak svih trenera koji su trenirali FMP, radnički basket, koledz basket i FMP2 a onda trenere Institucije iz Humske, Partizana.Razumljiv je njihov duševni bol👉👌😭

  • Kurosaki

    20. decembar 2021 | 16:44

    Milion eura do kraja sezone za ovakvog igraca samo moze dati partizan koji je na budzetu drzave od osnivanja

  • Косингас

    20. decembar 2021 | 17:57

    Јао, Румени! Ко те не зна? Па, са Лесором си пријатељу Копривници гурнуо прст у око. Затворио си му сина,а дечко игра као змај. Румени, Румени... После малог Трифе, сад ћеш да тераш и малог Коривицу... Наравно,државна славина отворена...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA