Ivanović srećan posle Bajerna: "Pobeda u lepom ambijentu, moramo biti zadovoljni"

 
 ≫ 
  • 9

Crnogorski košarkaš srećan je što je umnogome doprineo novom trijumfu u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su upisali jako važnu pobedu protiv Bajerna u Evroligi (81:78) koja ih je približila na samo pobedu od mesta koje vodi u plej-of ovog takmičenja.

Jedan od istaknutijih u pobedi protiv Trinkijerijevog tima bio je i Nikola Ivanović koji je bio dvocifren sa 11 poena, a na to je dodao po dva skoka i asistencije. Posle meča je istakao prijatan ambijent i veliki trijumf.

- Mnogo bitna pobeda u lepom ambijentu. Imali smo kvalitetno šutersko veče, ali nismo to uspeli da iskoristimo u prvom poluvremenu. Imali smo problema u zagrađivanju i tranziciji, oni su mnogo poena upisali iz druge šanse. U drugom delu smo bili dosta bolji. Na kraju, jako lep osećaj. Moramo biti zadovoljni – podvukao je Nikola.

Svestan je Ivanović da skok sinoć nije najbolje funkcionisao i da je za to najbitnije pozicioniranje i želja, ali šut je “slušao“.

- To je stvar koja spada u individualnu odgovornost. Svako mora da zagradi svog čoveka, a mi bekovi da pomognemo visokim igračima. Bitno je da svi igrači steknu osećaj da mogu da pogode. Kad znamo da iz dobrih napada iskreiramo kvalitetan šut, lepo je znati da se možemo osloniti i na to. To, ipak, nije primarna stvar. Večeras je mnogo pomoglo.

Na kraju krajeva, Ivanović bio je zadovoljan i svojom sjajnom partijom.

- Zadovoljan sam što mogu da pomognem. Šta god treba da radim, tu sam. Bilo je malo lošijih odluka sa moje strane na kraju, ali ključne su pobede – istakao je crnogorski košarkaš.

Video: Kakav pad Simonovića: Zvezdin košarkaš je posle prodora nezgodno doskočio

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakota

    18. decembar 2021 | 13:20

    ODABRAO SI PRAVU SREDINU IDEMO.KA NOVIM POBEDAMA DŽONI

  • Jocko

    18. decembar 2021 | 14:44

    Dečko će obeležiti.nastavak sezone u EL šteta što NEMA naše državljanstvo reprezentacija nam je posebno loša na poziciji gde ON igra kada NEMA onih najboljih

  • Bumbic

    18. decembar 2021 | 15:36

    DŽONI CE TEK DA POKAŽE KVALITETE DOBAR IZBOR IGRAČA OVE SEZONE SVE DOLAZI NA SVOJE MESTO DINA MI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA