''Manimal'' napustio CSKA posle 2 meseca, i Milutinov je jedan od razloga

 
  • 1

Bivši centar Denvera završio svoju epizodu u moskovskoj ekipi

Došao je Kenet Farid u Moskvu na dvomesečni ugovor. Nadali su se ''armejci'' da će se snaći bivši NBA centar u evropskoj košarci, ali to nije bio slučaj, pa je raskid saradnje bio jedino rešenje.

Iskusni centar odigrao je svega sedam utakmicu u Evroligi, i to sa vrlo malom minutažom, samo osam minuta je igrao po meču.

Razloga za nastavak saradnje nije bilo, pogotovo imajući u vidu da se Nikola Milutinov oporavio od povrede, pa je sa njim i Bolombojem ekipa Dimitrisa Itudisa odlično popunjena na centarskoj poziciji.

Farid, koji je najbolje dane u karijeri imao u Nagetsima gde je bio blizu dabl-dabl učinka u proseku, moraće da potraži novi klub. Ne bi začudilo ni kada bi ''Manimal'' potpisao za klub iz neke od košarkaški egzotičnijih zemalja, pošto je upravo pre dolaska u CSKA potpisao otvoreni ugovor sa jednim portorikanskim timom.

Centar kog su Denver Nagetsi birali sa 22. mesta na draftu 2011. godine najbolje trenutke u karijeri imao je krajem leta 2014. godine, kada je sa reprezentacijom SAD-a osvojio zlatnu medalju pobedivši Srbiju u finalu, a Farid je proglašen i za člana najboljeg tima prvenstva.

Video: Trenutak za istoriju košarke: Stef Kari postao najbolji trojkaš i rekorder NBA

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    17. decembar 2021 | 11:21

    Zašto je ovaj otišao i NBA ? Tamo bio blizu dabl—dablu i došao u Evropu. Ej bre, pa mi imamo bivšeg košarkaša sa NBA PRSTENOM koji je imao prosek minut i po po utakmici i postizao prosek koševa po utakmici da se to ne može matematički izračunati. Vidiš li Đorđeviću kolika je veličina Milutinov, a ti si njega držao na klupi jer se usudio da ti kaže istinu u lice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA