Kad Jokića nema, Denver ne zna za sebe: Nagetsi doživeli još jedan poraz, peti u nizu

 
 
 ≫ 
  • 7

Za sada je loše, a što je najgore, ne nazire se ništa bolje

Nema Jokića, nema ni pobede. Košarkaši Denvera zabeležili su peti uzastopni poraz u NBA ligi, a treći otkako našeg centra nema na parketu. Ovoga puta od njih je bolja ekipa bio Portland, koji je slavio sa 119:100 u jednom zapravo i izjednačenom meču. Od preostalih srpskih igrača, Boban Marjanović je zabeležio pobedu, ali je odigrao tek jedan sekund meča.

Jokić se još oporavlja od povrede šake, a njegova ekipa mora da ispašta zbog toga. Nije kao da su "cvetale ruže" i dok je bio tu, ali ipak, drugačije je kada je tu MVP iz prethodne sezone.

Da stvar bude još gora po Denver, osim Jokića koji je povređen, kao i Majkla Portera Džuniora, još jedan igrač je uspeo da se pridoda toj "crnoj" listi, a tadi se o Pi Džej Doužeru, čoveku koji je odigrao svaku utakmicu od početka. On je doživeo povredu kolena tokom prvog poluvremena i nije se vraćao na parket.

Denver je uspeo da pokaže zube Demijanu Lilardu i njegovim saigračima, ali je to sve bilo kratkog zamaha. U prvom poluvremenu su se nekako i držali, došli su i do vođstva negde pri kraju prvog poluvremena, međutim, Trejlblejzersi su napravili seriju od 18:3, čime su i otklonili sve sumnje oko pobednika.

Najefikasinij u redovima Portlanda bio je Si Džej Mekalum sa 32 bio, Lilard je dodao 25, dok je na suprotnoj strani najraspoloženiji za igru bio Grin sa 24 poena.

Ovim porazom Denver je ostao na šestoj poziciji u Zapadnoj konferenciji, ali bi ta pozicija uskoro mogla da bude poljuljana, ukoliko nastave s ovako lošim partijama.

Preostali rezultati u NBA večeri:

Detroit - Majami 92:100

(Grant 21 - Hiro 31)

Njujork - LA Lejkersi 106:100

(Furnije 26 - Vestbruk 31)

LA Klipersi - Dalas 104:112 (posle produžetka)

(Džekson 31 - Porzingis 30)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Jokić sprečio trenera da bije sudije

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RPD

    24. novembar 2021 | 08:29

    a koliko vas je želelo da se ovaj dečko povredi samo zato što nije igrao za reprezentaciju...gde vam je duša?Jeste li zadovoljni sada?

  • Zox

    24. novembar 2021 | 08:05

    Ništa ne bi bilo bolje ni sa nekim Jokićem, ne čini jedna lasta proleće!

  • Srba

    24. novembar 2021 | 09:45

    I sa njim i bez njega dozivljavaju poraz ta porazom. On voli jahanje, kosarka mu dosadila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA