Nove užasne vesti za Denver: Jedan od najboljih igrača završava sezonu

 
 ≫ 
  • 2

Nagetsi su ostavili prostor od nedelju dana da probaju da izbegnu operaciju

Nema kraja nevoljama u Denveru. Nakon duge pauze zbog koje je van terena Džamal Marej, drugi lider tima posle Nikole Jokića, sada je upitno da li će još jedan od glavnih igrača uopšte biti u stanju da igra do kraja sezone.

U pitanju je Majkl Porter Džunior kome je ustanovljen problem sa nervom u leđima zbog čega će možda biti primoran na operaciju zbog koje će završiti sezonu.

Nagetsi su odlučili da sačekaju nedelju dana, kako bi videli ima li pomaka i da li je moguće da se izbegne operacija.

Porter je van terena već dve nedelje. A pošto je na poslednjem meču protiv Finiksa van terena bio i Nikola Jokić, onda i ne čudi što je Denver doživeo težak poraz od 29 poena razlike.

Porter je prošle sezone beležio 19 poena po meču i izrastao je u jednog od lidera ekipe, a u međuvremenu je potpisao petogodišnji ugovor vredan 173 miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joker

    22. novembar 2021 | 10:10

    Brz oporavak. Ali mislim da su ovo dobre vesti, a ne loše. Klinac je potpuno beskoristan na terenu, uzima previše šuteva a ništa ne pogađa, odbrana je za njega misaona imenica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA