Obradović nije dužio posle derbija: "Bio sam motivisan za ovaj meč, vreme radi za nas"

 
 ≫ 
  • 20

Trener Partizana čestitao je Zvezdi na ubedljivoj pobedi u Pioniru

Nije odigrao Partizan večeras dobro u Pioniru protiv Crvene zvezde u premijernom večitom derbiju u sezoni. Domaći su vodili od prvog do poslednjeg minuta i nisu mnogo toga dopustili crno-belima, na kraju su slavili sa ogromnih +15 (71:56).

Trener crno-belih, Željko Obradović čestitao je večitom rivalu na pobedi, istakavši da je Zvezda večeras odigrala daleko boljih 40 minuta od njegovog tima.

- Čestitam ekipi Zvezde na zasluženoj pobedi, igrali su bolje svih 40 minuta od nas. Mi smo počeli utakmicu prilično dobro u napadu, radeći stvari koje smo morali da radimo na treningu. Nismo nažalost ništa ubacili. Uglavnom smo imali katastrofalan šut u prvom poluvremenu. U trećoj četvrtini smo uspeli da se vratimo u utakmicu, ali smo promašili dva slobodn bacanja i tu je praktično bilo stalo sve što smo dobro uradili. Još jednom, zaslužena pobeda Crvene zvezde - rekao je Obradović.

Dodao je trener crno-belih da je zadovoljan što je ponovo u srpskoj košarci i da će biti sasvim dovoljno vremena da se analizira večerašnji poraz. Ističe da nije nezadovoljan sveukupnim utiskom.

- Izuzetno sam zadovoljan što sam se vratio u srpsku košarku, bio sam izuzetno motivisan za ovu utakmicu. Uvek sam spreman da pomognem ekipi najviše što mogu, to večeras nije bilo dovoljno. Biće vremena da se analizira. Skor koji imamo u ABA ligi je 7-1, u Evrokupu 3-1, nemam razloga da budem nezadovoljan na igrače. Nastavićemo da radimo kao i do sada. Očigledno je da mladost dovodi do grešaka, iskustvo je važno u ovakvim utakmicama. Vreme radi za nas, pokušaćemo da u svakoj sledećoj utakmici budemo bolji - zaključak je Obradovića.

Video: Evo snimka sukoba Pantera i Mitrovića iz drugog ugla: Vidi se kako je sve počelo

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Mileta Ilića šta očekuje od Jokića u NBA ligi: "U njih uvek svi sumnjaju, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    14. novembar 2021 | 21:51

    vazno da ste bili motivisani jer sta bi bilo da niste .🤣

  • Kiksa

    14. novembar 2021 | 22:15

    Prvo da im zakazes trening sutra u ujutru u 6,a onda da im objasnis da 56 koseva amateri daju. Pa tek onda da im objasnis da ti obraz ne kaljaju kako tebi tako i klubu. Mnogoooo su oni skupo placeni i preplaceni da bi se onako vukli po parketu. Pojedincima jos sutra ujutru pokazati gde su vrata.

  • No

    14. novembar 2021 | 21:53

    Dovedi centra dok niste nanizali 4-5 poraza,posle je kasno. Kuruksa,Dangubica,Zagorca,Koprivicu,Trifunovica posalji slobodno u Tamis,Dunav,Dinamik...a Panteru objasni da nije Durent.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA