≫ 

Trifunović ne "juri" pred Andoru: "Ide teži raspored, mnogo nam znače navijači"

Košarkaši Partizana večeras igraju u Evrokupu na zapadu Evrope

  • 7
Kk Partizan, Trening pred početak priprema Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana sastaće se u sredu od 20.00 časova u Andori protiv istoimenog tima u okviru Evrokupa i pokušaće da nastave seriju pobeda u drugom po kvalitetu evropskom nadmetanju, gde su startovali sa 3-0.

To neće biti nimalo lako i toga je svestan prvotimac, Uroš Trifunović, koji je imao neke odlične minute u meču protiv FMP-a minulog vikenda. On je u razgovoru za Sport Klub istakao koliko je teško putovati i menjati prevoz, a potom se pojaviti na parketu.

- Andora voli da igra u tranziciji, to treba da zaustavimo prvenstveno, kao i blokade koje se prave za njihove šuteve. Sigurno je teško u glavi kada se budiš u 05.00 ujutru da ideš na avion, pa na autobus, ali izazov više - rekao je popularni Trifa.

Zna da je svaka utakmica važna, jer je Evrokup promenio format takmičenja i sada se nokaut faza igra na samo jednu utakmicu.

- Nadamo se da ćemo biti sve bolji, iz utakmice u utakmicu se bolje slažemo, hemija je sve bolja. Nadam se da ćemo tako da nastavimo. Raspored će biti dosta teži, igraćemo protiv konkurenata za Fajnal for, u Evrokupu sve jače ekipe. To je odlična uvertira za ono što nas čeka, a to je novi format takmičenja. Bolje je da imamo što bolji skor u grupnoj fazi, da bismo imali prednost domaćeg terena. Svi znaju koliko nama znače navijači i domaći teren, tako da nemam puno šta da pričam - dodao je Uroš.

Istakao je Kodija Miler-Mekintajera kao igrača na kojeg će Partizan posebno obratiti pažnju.

- Kodi je igrao kod nas prošle godine, znate kakav je igrač. To je ekipa sa košarkašima koji su nekada igrali Evroligu, tim koji nikako ne sme da se potceni - podvukao je Trifunović koji je otkrio i da se oporavio od manjih zdravstvenih problema koje je imao.

Video: Trifunović srećan posle dobre partije: Volim da igram kada je dobra atmosfera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jocko

    10. novembar 2021 | 09:12

    Idemo CRNO BELI ALI ako može bez AVRAMOVIĆA ON je ZVEZDAŠ

  • tolstoj

    10. novembar 2021 | 10:49

    ceriri komentara od istoga fmp-lapana koji glumi zabrinutost za partizan radi avrama. momak igra dobro i bori se a to ako je bio fmp.ov valjda je shvatio da je jedini klub u srbiji PARTIZAN a sve ostalo je golo nista.idi i buni se protiv stanojevica koji otvoreno radi za fudbalsku opajdaru srbije.,tamo dizi glas i trazi da ode..e tamo neces jer radi za vas..zato marsss u rupu sendvicaru

  • Valjak

    10. novembar 2021 | 11:05

    Avramovic prosek,dobar u odbrani ocajan u napadu ! Za vrh nama treba boljeg sutera i centar 210- 212 .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA