Poljaci dolaze u Srbiju zbog Zvezde i Partizana: "Ludilo na tribinama, to su legedarni klubovi"

 
 ≫ 
  • 23

Na popularnom košarkaškom portalu ove zemlje "Poljski koš" postavljena je ozbiljna ponuda za sve košarkaške fanatike

Beograd je košarkaški grad. Retko gde na planeti Zemlji se na tako malom prostoru može videti toliko dobre i kvalitetne igre pod obručima. Crvena zvezda u Evroligi, Partizan u Evrokupu, Mega i FMP u ABA ligi, OKK Beograd, Dinamik, Mladost i Slodes u Košarkaškoj ligi Srbije. Sve to čini prestonicu Srbije pogodnom za jedan dobar "sportski" izlet.

A prvi su to uvideli Poljaci! Na popularnom košarkaškom portalu u ovoj zemlji pod nazivom "Poljski koš" se na naslovnici "obrela" ponuda pod nazivom Balkan Tour 2021 u kojoj se čitaoci pozivaju na put u Beograd u decembru ove godine, a sve kako bi se uživo gledale utakmice Partizana u Evrokupu i Crvene zvezde u Evroligi.

- Srbija, ludilo na tribinama, legendarni klubovi Partizan i Zvezda, dolazi Barselona, treneri Željko Obradović i Šarunas Jasikevičijus, gostujući meč Šljonska, panorama Beograda - redom nabrajaju na ovom sajtu šta bi to zainteresovani mogli da vide u prestonici Srbije.

U centru pažnje je svakako gostovanje tamošnjeg Šljonska iz Vroclava protiv Partizana, ali je interesantno da su navijači odlučili da "produže" ostanak za još jedan dan kako bi odgledali i crveno-bele protiv Barselone. Polazak je planiran za 14. decembar, a povratak dva dana kasnije. Cena, prava sitnica - 1.999 poljskih zlota, što je oko 50.000 dinara. Naravno, u paketu se nalaze i ulaznice za obe utakmice, tako da je očigledno da su Poljaci već sve detaljno isplanirali.

Video: Nije vulkan, to je Pionir: Erupcija i detonacija na tribinama kad je odbrana donela pobedu Partizanu

Zainteresovani ne bi u Srbiju došli sami, već bi imali pratnju poznatog košarkaša iz ove zemlje, Kamila Hanasa koji je upravo iz Vroclava i na početku svoje karijere je nastupao za Šljonsk, posle čega je redom prelazio u Gornik iz Valbžiha, Turov iz Zgoželeca, Polfarmu Starogard Gdanjski, Stelmet Zjelonu Goru, a poslednji klub bio mu je Stal Ostrov Velikopoljski, za koji trenutno nastupa Trej Dreksel na pozajmici iz Partizana. Dakle, čitavu karijeru gradio je u tamošnjoj Energa Basket Ligi.

Ovo treba da nas podseti na to da imamo veliku privilegiju da svakoga dana gledamo prave košarkaške zvezde na našim terenima. Nešto što drugi sanjaju i spremni su da izdvoje stotine evra za užitak koji se dešava jednom godišnje.

Video: Fantastična koreografija Delija posle dužeg vremena u Pioniru: Ovako su ispratili u bitku košarkaše

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Mileta Ilića šta očekuje od Jokića u NBA ligi: "U njih uvek svi sumnjaju, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Domi

    5. novembar 2021 | 23:58

    Posto zivim u Slovackoj duze vreme pokazujem snimke Delija, sad me svi smarajh da hkce na tekme u Srbiju 😂

  • 123

    6. novembar 2021 | 07:53

    To su ljudi koje vole dobru, vrelu atmosferu, ako je vec tako daj da ih ugostimo na pravi nacin

  • 1389

    6. novembar 2021 | 06:51

    A hram košarke u Železniku? Kad to obilaze?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA