Ljubljančani gazili "preko stotke" u Laktašima, Igokea "rasturena" u paramparčad

 
 ≫ 
  • 0

Ljubljančani demonstrirali silu

Košarkaši Cedevite Olimpije odigrali su najbolju utakmicu ove sezone u regionalnom takmičenju, gazili su "preko stotke" u Laktašima protiv Igokee koju su potukli do nogu - 101:83!

Ponadali su se igrači Dragana Bajića da bi mogli prirediti novo iznenađenje, bili su naoštreni kao i protiv Zvezde, i odlično su krenuli pošto su prvu četvrtinu bili bolji (25:20), međutim nastavak je doneo totalnu dominaciju raspucanih košarkaša Jurice Golemca i krah domaćih.

Podatak da su imali 73% uspešnosti u šutu za dva dovoljno govori o kvalitetu igre gostiju, koje su napadački predvodili Edžam sa 22 poena, Pulen i Kin sa po 19, te Ogast sa 16. 

Košarkaši Igokee nisu pronašli našin da se vrate u meč, bili su u nokdaunu, a prednost Ljubljančana samo je rasla sa protokom vremena.

Kod Igokee, najefikasniji je bio Jošilo sa 16 poena (4/7 za tri), Voler je dodao 15, Robinson 13, a Stivenson 12.

Oba tima posle ove rudne imaju odnos pobeda i poraza 3-3, s tim da je očito da slovenački sastav podiže formu o čemu svedoče i dve pobede u dva kola Evrokupa. Nema sumnje da od ekipe Cedevite Olimpije u nastavku sezone možemo očekivati partije kao što je bila ova u Laktašima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Trener Borca urla na igrače

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA