Đorđevićevo "samoubistvo" u Atini, izgubio dobijen meč, Nedović bacio "zelene" u trans!

 
 
 ≫ 
  • 2

Fenerbahče ispustio pet razlike 40 sekundi pre kraja, srpski šuter doneo pobedu Panatinaikosu sa 20 poena od kojih je 18 dao u poslednjih 15 minuta

Panatinaikos slavi Nemanju Nedovića koji je bio čovek odluke u meču 2. kola Evrolige protiv Fenerbahačea, u pobedi "zelenih" rezultatom 91:87. Srpski reprezentativac bio je najefikasniji akter utakmice sa 20 poena od kojh je 18 ubacio u poslednjih 15 minuta meča - uključujući i četiri slobodna bacanja u penal završnici, za preokret i trijumf grčkog velikana.

Turski sastav ima za čime da žali, propustili su gosti veliku priliku da odnesu bodove iz "OAKA" Arene, međutim ni pet poena prednosti na 40 sekundi pre kraja nije bilo dovoljno iskusnom Đorđevićevom timu da privede meč kraju u svoju korist.

Rezultat 87:82 za Fener bio je na snazi posle poena Dešona Pjera, a ispostavilo se da su to bili i poslednji poeni turskog sastava na meču. Sve što je posle toga usledilo biće predmet dublje analize Aleksandra Đorđevića.

U naredna dva napada, igrači Fenera, jedan od njih i Marko Gudurić, pravili su nesportske lične greške što je i dovelo do rezultatskog veleobrta u režiji Nedovića i Papapetrua. Fener je bio u šoku, dobro uzdrman, i bez prilike da u završnim sekundama režira makar egal i produžetke.

Obe ekipe posle dve utakmice imaju skor 1-1.

U pobedničkom timu, osim Nedovića, Papapetru je liderski izneo meč sa 14 poena, dok su na drugoj strani bolji od ostalih bili Nando De Kolo sa 18 poena i Jan Vesli sa 16.

Marko Gudurić je stao na 8 poena.

Evroliga, 2. kolo

Žalgiris - Zenit 64:70

Panatinaikos - Fenerbahče 91:87

Makabi - Crvena zvezda 63:75

Bajern - Barselona 72:80

Petak

Uniks - Monako 18.00

Anadolu Efes - CSKA 19.30

Olimpijakos - Real Madrid 20.00

Baskonija - Armani 20.30

Video: Pionir u šoku posle strahovitog pada košarkaša Zvezde u borbi za loptu

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJAK

    8. oktobar 2021 | 09:53

    E moj SASA ,isti si trener ko SAVO M .u fudbalu ! Mozes ( za sad) biti samo dobar pomocni trener ili u slabiji tim kroz slabije takmicenje !

  • Mare

    8. oktobar 2021 | 13:35

    Nikakav trener,gde god je bio trener pao,srbija,bajern,virtus dobijao je sut kartu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA