Najmlađi Željkov igrač spreman za dokazivanje: "Volim da budem agresivan, da pomažem ekipi, bacam se za loptu"

 
  • 9

Gregor Glas je upisao i sedam poena protiv Splita u Dalmaciji

Nakon uspešnog pripremnog perioda u dresu Partizana, Gregor Glas nastavio je da se dokazuje pred Željkom Obradovićem. Zaradio je trogodišnji angažman u crno-belom dresu, a šansu je dobio i na pređašnjem meču protiv Splita gde je upisao sedam poena, dva skoka i jednu asistenciju.

Navijači crno-belih mogu da budu zadovoljni onim što prikazuje bivši košarkaš Dinamika. Za klupsku televiziju govorio je o svom boravku u Partizanu do sada.

- Osećam se super, nije bilo nervoze, došao sam ovde da pokažem šta mogu da dam ekipi. Na meni je bilo da radim što više, da dam sve od sebe na svakom treningu. To sam i radio... Dobio sam ugovor na kraju, ali već neko vreme sam znao da ću verovatno ostati ovde, tako da nisam bio nervozan. Fokusirao sam se na rad, a ove druge stvari pustio sam mojim ljudima da završe - reči su Glasa.

On je trenutno najmlađi na treninzima Partizana i za razliku od nekih ostalih, nije prosleđen na pozjamicu u Dunav iz Starih Banovaca.

- Dobra smo grupa, svi se razumemo, prihvatili su me lepo. Rad sa Željkom je super, moraš da budeš koncentrisan tokom celog treninga da bi prihvatio sve informacije, da bi što više naučio i to koristio na sledećem treningu i utakmici. Očekujem da kroz sezonu budemo sve bolji. Treba nam vremena da prihvatimo sve informacije... Mislim da ove ekipa ima ogroman potencijal, samo ćemo da rastemo u toku sezone.

Gregor Glas i Aleksa Stepanović Foto: MN Press

Pokušao je Glas da kaže i nešto o sebi i da se na taj način predstavi pristalicama u crno-belim bojama.

- Glas je igrač koji će uvek da da sve od sebe, voli da igra u napadu, da bude agresivan... Da proba da da koš i pomogne ekipi, a u odbrani daje sve od sebe, baca se za loptu - ističe Slovenac.

Zanimljivo je da je Glas najmlađi igrač ikada koji je zaigrao za repezentciju Slovenije.

- Uvek mi je bila ogromna želja da zaigram za reprezentaciju Slovenije, nadam se da ću biti sa njima i da ćemo napraviti lep rezultat - rekao je on.

Video: Košarkaš Partizana dao nestvaran koš

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile Kazanova

    5. oktobar 2021 | 15:39

    Zelimire samo melji sve nesrecnike pred sobom... idemo po 4 komada... 🏆🏆🏆🏆🍺

  • supergnu

    5. oktobar 2021 | 15:37

    Trebao si da budes golman kad vec volis da se bacas za loptu sinko...🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️😬😬😬😂😂😂

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    5. oktobar 2021 | 15:02

    Па може он то против бораније као што су и они...али кад дођу озбиљне екипе, као ми нпр.биће опет плакања

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA