"Igrači se maksimalno bore, to je najvažnije, ostalo će doći": Obradović sumirao perfektan start u ABA ligi

 
 
 ≫ 
  • 9

Zadovoiljstvo preovladava kod Žoca i posle druge utakmice u ABA ligi

Košarkaši Partizana, očekivano, sa dve pobede otvorili su novu sezonu u ABA ligi nakon što su u četvrtak savladali i Split, pre toga i Zadar.

Borba je ono čime je jedino sto posto zadovoljan Željko Obradović dok će se ostale stvari u igri, kaže, vremenom popravljati.

- Druga utakmica u tri dana protiv ekipe koja je do sada igrala na 2 različita načina. Ono što su prikazali protiv Crvene zvezde i ono što su prikazali protiv Cibone ovde. Insistirao sam kod igrača da moramo maksimalno ozbiljno da shvatimo utakmicu i da je to tim koji je pravo lice pokazao protiv Cibone - kaže Žoc, pa hvali želju i borbu svojih igrača:

- Od prvog dana kad smo se skupili, insistirao sam na jednoj stvari kod igrača, a to je da njihova želja i borbenost moraju biti na najvišem mogućem nivou. I sa te strane sam apsolutno zadovoljan. Tim se borio svih 40 minuta i to je do sada u svim utakmicama koje smo igrali bilo na takav način.

Sama igra, vidi to dobro slavni trener, nije na najvišem niovu.

- Očigledno je da neke stvari moramo da popravljamo. Radili smo i ova dva dana u Splitu, koliko smo bili ovde, veoma dobro. To sve na treninzima izgleda prilično bolje, ali očigledno je da ritam utakmice i neke stvari koje druge ekipe probaju da rade, utiču na to da pre svega napadački ne igramo onako kako bi voleli. To je proces koji traje, moramo biti strpljivi. U svakom slučaju čestitam mojim igračima na još jednoj važnoj pobedi i naravno, ekipi Splita na izuzetnoj borbenosti i tome što su tokom čitavog meča pokušavali da butu unutar utakmice - poručio je Obradović.

Video: Partizan lagano prošao kroz Dalmaciju: Split nije mogao da pruži otpor, Smailagić briljirao

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No

    30. septembar 2021 | 21:45

    Koji je razlog dovodjenja Koprivice!? Osim ako nije otac razlog!? Ovo preuzimanje u odbrani u nedostatku centra moze da prodje kod slabijih ekipa,Split danas da je polovinu otvorenih suteva pgodio za tri poena mi bi izgubili.Tako da bez centra se ne moze igrati a Koprivica i Miletic mogu da se kale u Mladosti,Zlatiboru,Dunavu a ne da greju klupu.

  • Kk..🏀🏀🏀

    30. septembar 2021 | 22:08

    Puna podrska timu sklapaju se uloge u timu Smajlagić zver bice to sve kako treba..🏆🏆🏆

  • Znalac

    30. septembar 2021 | 21:27

    Petica pod hitno. Biće ovo sve mnogo bolje. Talenta ne manjka, borbenosti isto, na klupi preozbiljan trener, stranci će biti super i samo gurajte 😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA