Evo gde možete da gledate prijateljske mečeve košarkaša Zvezde na turniru u Minhenu

 
 ≫ 
  • 8

Prvi rival je Panatinaikos u subotu popodne, a potom Bajern ili Virtus

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće narednog vikenda u Minhenu u okviru "Magenta kupa" na kome će tim Dejana Radonjića imati dve jake provere pred početak nove sezone.

Odlična vest za sve navijače crveno-belih je da su obezbeđeni direktni prenosi iz Minhena i to čak na dve televizije, pa će osim na Sport klubu, Zvezdine provere biti prenošene direktno i na RTS-u.

Prvi meč je na programu u subotu 11. septembra od 15 časova, a rival crveno-belima je grčki velikan Panatinaikos. Utakmica za treće mesto ili finale je na programu u nedelju, a protivnik će biti ili domaći Bajern ili Virtus.

Posle povratka u Beograd, crveno-bele očekuju još dve provere u Grčkoj. Zvezda će prvo 16. septembra odigrati utakmicu protiv Promiteasa u Patri, a poslednji meč tokom pripremnog perioda zakazan je za 18. septembar protiv AEK-a u Atini.

Video: Publika gromoglasno u Pioniru skandirala MVP

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    7. septembar 2021 | 18:57

    То су екипе, док неки играју са екипама пуно слабијим да се не би бламирали као у њиховој Хрватској...препознају се ови из 32 загорске, јел?

  • Дража

    7. septembar 2021 | 18:26

    А што нису позвали јсд на турнир?!

  • poy

    7. septembar 2021 | 19:46

    Evo vodi Radnicki Kragujevac 11 razlike protiv partizana a oni i dalje hoce prenos na RTS. Cutite, bolje da ne prenose jer se samo brukate svuda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA