Manji problemi za Partizan: Panter nije trenirao sa ekipom na Zlatiboru, muči ga povreda ramena

 
  • 7

Očekuje se da sve bude ubrzo sanirano

Najveće pojačanje Partizana za novu sezonu je bez ikakve sumnje Kevin Panter. Igrač koji je prošle takmičarske godine dominirao u dresu Olimpije iz Milana raduje se radu sa Željkom Obradovićem, ali je početak njegovog boravka u crno-belom protekao u vidu manje povrede.

Zbog svega toga, Panter nije radio sa ekipom tokom bazičnih priprema na Zlatiboru, prema navodima MaxBet Sporta. Radio je isključivo individualno kako bi sanirao povredu koja ga muči od kako je došao u prestonicu Srbije.

U pitanju je manja povreda ramena, zbog čega je Panter propustio prvi pripremni meč protiv Zlatibora. Očekuje se da se problem ubrzo sanira i da Amerikanac već za naredne mečeve bude u opticaju.

Na prvom susretu sa Čajetincima, manju povredu arkade zadobio je i Alen Smailagić, što ga nije sprečilo da pruži zaista zapaženu partiju i tako se nametne Željku Obradoviću za nastavak pripremnog perioda. Očekuje se da on zbog ovoga neće propustiti pripreme.

Video: Panter o dolasku u Partizan posle Zvezde: Nadam se da mi navijači neće ništa reći

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA