Panter odgovorio Mesini za "ludu ponudu" Partizana: "Radim stvari kojih se drugi plaše"

 
  • 14

Najveće pojačanje crno-belih govorilo o dolasku u Humsku i radu sa Željkom Obradovićem

Mnogo bure izazvala je izjava trenera Olimpije iz Milana, Etorea Mesine, da je klub spremio ozbiljnu ponudu za Kevina Pantera, ali da je on prihvatio ludu ponudu Partizana.

U razgovoru za TV Partizan, Panter se osvrnuo na sve komentare koji govore o njegovoj plati, kao i o ludoj odluci da pređe u Partizan.

- Za mene to nije nikakav pritisak. Želeo sam u Partizan, kontrolišem svoj život, radim ono što želim, izjavio je novi košarkaš crno-belih Kevin Panter. 

- Partizan je klub sa bogatom istorijom, veliki klub. Uradio sam dosta stvari kojih se drugi igrači plaše, dosta stvari koje ostali ne bi uradili zbog komentara drugih ljudi. To je to. Srećan sam ovde, želeo sam da dođem ovde. To sam ja - izjavio je Panter za TV Partizan.

On je istakao da je srećan što je u Partizanu i da voli svoje nove saigrače.

- Volim ih. Srećan sam i dobro se osećam što sam ovde.

Ističe da nije mnogo šetao po Zlatiboru.

- Nema šanse! Nikako. Ovo je malo mesto. Ja sam iz velikog grada, tako da nisam imao mnogo toga da radim ovde. Uglavnom kuliram po sobi.

Kada je u pitanju rad sa Željkom Obradovićem, kaže da je tačno da viče na treninzima, ali da je to normalno i da ga gleda kao velikog učitelja.

- Iskreno, zabavno je. Tačno je da viče. ali koga briga, to je normalno. Gledam ga kao velikog učitelja. On dopušta igračima da budu ono što jesu, želi od njih da budu što bolji.

- Pri vrhu svakako u mojoj priči. Već sam bio u Beogradu, pa mogu da kažem. Definitivno je među dva-tri mesta u kojima sam živeo tokom svoje karijere - zaključio je Panter.

Video: Panter o dolasku u Partizan posle Zvezde: Nadam se da mi navijači neće ništa reći

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr. Flaming

    25. avgust 2021 | 12:45

    Radim lude stvari al za 1.5 meur po sezoni!!!Bas sam došao zato sto volim Partizan.

  • 🔴🔵⚪

    25. avgust 2021 | 12:26

    Pusti druge sta pricaju, dosao si da ove sezone osvojis sve sa nama! I ovi cergari te prozivaju jer su svesni tvojih kvaliteta! 🏆 Evrokup 🏆 Aba liga 🏆 KLS 🏆 Kup Radivoja Koraca

  • Miskey

    25. avgust 2021 | 13:14

    Tako je Panteru...3 mil razloga za 'lude stvari''..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA