Partizan uzvraća Zvezdi na "ponoćnu bombu": Pik Bostona na korak od crno-belih!

 
  • 27

Jedan od najvećih talenata izraelske košarke na navodno je blizu crno-belog dresa

Navijači Partizana ovog leta imaju jedan od najuzbudljivijih perioda. Nakon dolaska Željka Obradovića na mesto trenera, došla su i ozbiljna pojačanja, što jasno pokazuje da su ambicije crno-belih povratak u Evroligu i trofeji na sva tri fronta.

Uporedo s tim, pojačava se i večiti rival Crvena zvezda, koja je u ponoć predstavila Ostina Holinsa kao novo pojačanje. Partizan na to nije ostao skrštenih ruku, već nastavlja potragu za pojačanjima.

Izraelski mediji navode da je nezvanično blizu dogovor Partizana i talentovanog Jama Madara iz Hapoel Tel Aviva. Plejmejker koji ima 20 godina, a kojeg je Boston draftovao 2020. godine kao 47. pika na draftu, prošle sezone je beležio 17,1 poen i 5,2 asistencije po meču.

Crvena zvezda je u ponoć predstavila Ostina Holinsa, čim je osvanulo eto i Partizana. Mada još nezvanično, ali izraelski mediji nemaju dilemu: crno-beli su na pragu dogovora oko dovođenja supertalentovanog Jama Madara iz Hapoel Tel Aviva.

Madar ima 20 godina, visok je 190 centimetara i igra na poziciji plejmejkera, a 2020. Boston Seltiksi su ga draftovali kao 47. pika na draftu. On je ipak ostao da još jednu sezonu odigra u Hapoelu i bio je odličan sa prosekom od 17,1 poena i 5,2 asistencija po utakmici.

Kako prenosi Sport5 iz Izraela, Partizan bi Hapoelu na ime obeštećenja dao 250.000 dolara, a Madar bi dobio ugovor na 2 godine uz opciju da produži za još jednu sezonu.

Video: Panter o dolasku u Partizan posle Zvezde: Nadam se da mi navijači neće ništa reći

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    17. avgust 2021 | 10:55

    Deseti jubilarni stranac. Gledao sam Partizan i kada je gubio od Borca ali ovaj necu da gledam. Sramota

  • VLADA 011

    17. avgust 2021 | 11:12

    Jel ima neko od srpskih kosarkasa da igra za partizan? Ima dvojca. E pa super i to je puno.

  • 🔴🔵⚪

    17. avgust 2021 | 11:43

    Da li mirno spavas, Covicu??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA