Lebron Džejms ubedljivo najomraženiji sportista na svetu, na listi ga prati potpuno neočekivano ime

 
  • 0

Igrač Los Anđeles Lejkersa dobio je najviše uvreda na Tviteru u poslednjih godinu dana

Nije teško zaključiti da se sportisti često nalaze na udaru navijača na društvenim mrežama. Analitička agencija “Pikvajs“ napravila je istraživanje u kojem je pokušala da otkrije koji je to igrač dobio najviše uvredljivih komentara na Tviteru, a u tome interesantno prednjače NBA zvezde.

Jedan od najboljih košarkaša ove ere, Lebron Džejms se tako našao ubedljivo na prvom mestu i sportista je koji je pretrpeo najviše uvreda na Tviteru, pošto je od juna 2020. godine do juna 2021. godine njemu upućeno čak 122.568 tvitova koji su sadržali neku škatljivu poruku upućenju njemu.

Drugo mesto, pomalo neočekivano, zauzeo je fudbaler Mančester junajteda, Markus Rašford. Čovek koji je dobio titulu viteza u Velikoj Britaniji našao se na meti 32.328 uvreda, što je opet četiri puta manje u odnosu na Lebrona.

I dalje na listi dominiraju košarkaši, pa se tako na četvrtom mestu našao Kevin Durant sa 24.370 uvreda, a Dejm Lilard je bio šesti. Na trećem mestu se našao igrač američkog fudbala, Tom Brejdi, dok je fudbaler sa najviše uvreda upućenih na njegov račun bio Kristijano Ronaldo, koji je tek osmi.

Još samo se Mesut Ozil našao među top 10 kada je reč o fudbalerima, a listu kompletiraju Stef Kari, igrač bejzbola Trevor Bauer i vozač u NASCAR trkama Buba Volas.

Video: Trojkom sa 10 metara moćni Lebron rastužio Karija i odveo Lejkerse u plej-of

(Telegraf.rs)

Video: Najbizarniji penal u Superligi Srbije: Fudbaler Vojvodine uradio nešto što nismo skoro nigde videli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA