U Grčkoj se "šuška" da Obradović želi Slukasa, problem je ugovor koji ima sa Olimpijakosom

 
 ≫ 
  • 19

Još jedno ime se pojavilo kao potencijalno pojačanje Partizana

Istorijski povratak Željka Obradovića u Partizan potresao je temelje ne samo domaće košarke, već se taj "udar" osetio i širom Starog kontinenta. Najtrofejniji evropski trener već je počeo da pravi velike rezove, doveo je četiri velika pojačanja (Aleksa Avramović, Zek Ledej, Rodion Kuruc, Kevin Panter), a u medijima iz dana u dan kruže nova imena.

Poslednje u nizu je verovali ili ne, Kostas Slukas! Iskusni grčki košarkaš je prema navodima grčkog portala Sport24, a koji se opet poziva na srpske medije, jedna od želja Željka Obradovića. Radili su zajedno dugih pet godina u Fenerbahčeu, tako da bi ta saradnja sada mogla da bude "osvežena".

Slukas i Obradović imaju odličan međusobni odnos, što samo dodatno "potpiruje" činjenicu da bi na kraju zaista mogao da završi u ekipi Partizana.

Međutim, pod velikim znakom pitanja stoje svi ovi navodi, jer Kostas Slukas ima jednogodišnji ugovor sa Olimpijakosom. U sličnoj situaciji našao se 2015. godine, a čini se da će i ovoga puta nastaviti da komanduje timom crveno-belih iz Pireja. Ipak, uvek treba ostaviti prostor za iznenađenje.

Video: Obradović o povratku Vestermana, Veselog i drugih miljenika navijača: Razgovaraćemo sa svima

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • poy

    10. jul 2021 | 22:46

    Sta ce mu svi ovi? jel mu neko rekao da igraju cipiripi kup i ne evroligu?

  • 🔴🔵⚪

    10. jul 2021 | 22:54

    Cikica SLUKAS. Obozavam ovog igraca i zelimo ti dobrodoslicu! Sredicemo mi taj tvoj ugovor sa tim primitivcima iz Pireja. Imamo vise para od njih💪💪💪

  • 🔴🔵⚪

    10. jul 2021 | 23:08

    Prema nekim informacijama, Partizan mu nudi 2,7 miliona po sezoni! Jeste mnogo para ali ako zelimo najboljeg pleja Evrope, moramo kesu da odresimo posteno! Mislim da ce prihvatiti nasu ponudu jer je sa Zeljkom imao odlicnu saradnju a i lepse bi mu stajala CRNO-BELA boja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA