≫ 

Gradonačelnik Beograda posetio košarkašice i poželeo medalju iz Tokija

Zoran Radojičić došao na trening zlatnih košarkašica

  • 1
Zoran Radojičić Printskrin: Instagram/prof.dr zoran radojičić

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić posetio je danas zlatne košarkašice na treningu u Hali Sportova „Ranko Žeravica”, na Novom Beogradu u okviru priprema za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju.

- Naše devojke su pre nepune dve nedelje osvojile evropsko zlato. Ako se po jutru dan poznaje, možemo se nadati dobrim vestima iz Tokija - rekao je gradonačelnik Beograda.

Ovom prilikom Radojičić je zahvalio ženskoj košarkaškoj reprezentaciji na fantastičnom rezultatu pokazanom na Evropskom prvenstvu u košarci, i na predanosti kojom su još jednom osvetlale obraz srpske košarke.

- Ovim divnim devojkama sam rekao da smo za njih rezervisali balkon pobednika u Starom dvoru. Naše skromne pobednice su rekle da će se potruditi, ali znajući kako se uvek lavovski bore, verujem u njih. Devojke, srećno, Srbija je uz vas - napisao je na svom instagram nalogu gradonačelnik Radojičić, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

Video: Košarkašice stigle u Srbiju: Pogledajte doček na aerodromu za šampionke Evrope

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA