Nije čudo što idu na OI: Neverovatno šta je Dončič uradio da bi stigao na početak priprema Slovenije

 
  • 0

Malo poznat detalj otkrio je Nebojša Čović...

Srbija i Hrvatska nisu uspele, ali Slovenija zato jeste i zasluženo je otišla na Olimpijske igre - nošena neverovatnim Lukom Dončićem!

Upravo je Dončić bio primer kako bi jedan košarkaš trebalo da se ponaša kada je u pitanju igranje za nacionalni tim, sa čime se slaže i prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović koji je otkrio jedan nepoznat detalj vezan za asa Dalasa.

- Sloveniji svaka čast, napravili su odličan rezultat. Dončić je dao etalon primer kako se ponaša vrhunski sportista. Ne znam da li se zna u našoj javnosti, ali on je iznajmio avion i tim avionom je doputovao i naš Bobi inače, da bi stigao na vreme na pripreme reprezentacije Slovenije - rekao je Čović na TV Pink i dodao:

- O njegovoj igri i tom liderstvu koje je pokazao i u Litvaniji, nemam šta da kažem, i to lidestvo je napravilo ogromnu homogenost u ekipi, videli ste da oni dišu kao jedan, da je to jedan borbeni bataljon da hoće svako da stane za svakog da pomogne. Nažalost to se kod nas nije osećalo.

Dončić je u tom finalnom meču protiv Litvanije ostvario tripl-dabl, što je njegov prvi u nacionalnom dresu, dok su mu "leđa čuvali" Vlatko Čančar i Jaka Blažič.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA