Unuka Bore Stankovića: Dečak iz Bihaća je sa osmehom na sedam jezika uspeo da osvoji svet košarke

 
 ≫ 
  • 0

Ona je naglasila da je Bora bio uvek oslonac onima kojima je to i trebalo

Video: Unuka Bore Stankovića: Jedan mali dečak iz Bihaća je sa svojom diplomatijom i osmehom na sedam jezika uspeo da osvoji i promeni svet košarke

Ivana Zečević, unuka legendarnog Bore Stankovića, izjavila je na njegovoj komemoraciji u "Kombank" dvorani koliko je njen deda voleo košarku.

- Mislila sam da će mi biti lakše, ali mi je teško da stojim ovde. Dobro veče dragi prijatelji, dobro veče košarkaška porodico. Hvala vam što ste došli da uveličate ovaj događaj i hvala KSS, FIBA i Sinesport produkciji. Dokazali ste koliko prijatelja sa svih strana sveta čika Bora je imao i koliko je njegova ljubav prema košarci dotakla sve krajeve sveta. Narandžasta lopta i sve što ide uz njih su bile njegove najveće ljubavi i ponos. Kao u sportu, tako i u životu. Timska igra je ključ svega, pa njegov uspeh ne bi bio moguć bez njegovih saigrača, trenera, kolega i svih ostalih pratilaca njegovih ideja i vizija. Prema tome, jedan mali dečak iz Bihaća je sa svojom diplomatijom, harizmom, kefalom i osmehom na sedam jezika uspeo da osvoji i promeni svet košarke.

Ona je naglasila da je Bora bio uvek oslonac onima kojima je to i trebalo.

- Učestvovao je u pisanju njene istorije i dao veliki doprinos da oa bude kao što je danas. Trudio se da pruži svima ruku kome je trebala, da bude najveći oslonac u trenucima slabosti. Na svakoga ovde večeras, on je ostavio trag i nadam se da njegovi lik i delo neće otići u zaborav - istakla je između ostalog Zečević.

Video: Govor šeika Saud Ali Al Tanija na komemoraciji Borislavu Stankoviću

(Telegraf.rs)

Video: Čukarički izvukao bod u 85 minutu protiv Radničkog iz Kragujevca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA