Bobi sam protiv četvorice: Okružili ga i udaraju, ali ni to ne pomaže... a onda je iskalio bes!

 
 ≫ 
  • 0

"Marjanović deluje kao da igra sa malom decom u komšiluku" - rekao je komentator koji nije mogao da prestane da se smeje zbog ove scene

Boban Marjanović je na iznenađenje svih u NBA ligi, bio starter u petoj utakmici plej-ofa zapadne konferencije u duelu njegovog Dalasa i Los Anđeles Klipersa.

Bio je srpski gorostas tajno oružje Maveriksa za ovaj meč i uspeo je da poremeti domaći tim. Na kraju je meč završio sa devet postignutih poena i sedam skokova, čime je dao doprinos za "brejk" i pobedu od 105:100.

Marjanović je imao žestoke duele pod košem sa igračima Klipersa, koji su pokušali da anuliraju njegovu fizičku nadmoć pojačanom agresivnošću u udbrani. U nekoliko navrata su i premašili tu granicu, pa je tako zabeležen momenat kada čak četiri igrača Klipersa pokušavaju da ga zaustae, a on se bukvalno rve i bije s njima i otima za loptu.

Trpeo je udarce, ali loptu nije ispuštao iz ruku, pa je na kraju morao da bude zaustavljen žestokim faulom.

To ga je malo izbacilo iz takta, pa je posle sudijskog zvižduka iskalio bes na obruču silovitim zakucavanjem.

Komentatori nisu mogli da prestanu da se smeju kada su videli ovu scenu: "Marjanović deluje kao da igra sa malom decom u komšiluku" - rekao je jedan od njih uz osmeh.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Nikola Jokić i Denver su na korak od polufinala NBA Zapada, vode 3:2 protiv Portlanda, i večeras (02.00) imaju priliku da sve završe. Ali Portland je domaćin i favorit je - kvota na keca je 1,50, a na dvojku 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portland - Denver

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA