Bogdanović završio na posteru posle jednog od najlepših NBA zakucavanja

 
 ≫ 
  • 1

Srpski as nije mogao da zaustavi Bereta, potom je samo ulepšao zakucavanje

Plej-of NBA lige tek što je počeo, a mi već imamo zakucavanje koje bi moglo da uđe u najuži izbor za najbolje u doigravanju!

Nažalost, to zakucavanje po dobrom neće pamtiti srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović s obzirom na to da je upravo on bio taj igrač koji je posterizovan.

Igrala se treća deonica meča između Njujorka i Atlante kada je Ar Džej Beret krenuo u kontranapad. Bogdanović ja je pratio i pokušao da ga zaustavi, ali je na kraju samo ulepšao Beretovo zakucavanje levom rukom.

Ako je neka uteha Bogdanoviću, njegov tim je dobio meč iz zvuk sirene - nakon što je Jang "utišao" 15.000 navijača u "Medison Skver Gardenu."

Što se tiče Bogdanovića, on je pogodio veoma važnu trojku za 103:103, a meč je završio sa 18 poena, četiri skoka i po dve asistencije i ukradene lopte.

>>> Budućnost je uspela da smanji na 2:1 u finalnoj seriji ABA lige, a večeras (20.30) u Podgorici pokušaće da izjednači i izbori majstoricu u Beogradu. Kvota na keca u Morači je 1,60, a na dvojku na Zvezdu 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Budućnost - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA