Pre godinu dana igrao je NBA, a danas ima 200 kila i uhapšen je sa apsolutno istom kilažom droge

 
 ≫ 
  • 0

Sa Lilardom je ušao plej-of, a jedno vreme je nastupao i sa Hezonjom

Američki košarkaš, Kaleb Svanigan je pre samo četiri godine bio 26. pik na NBA draftu nakon što je tokom koledž karijere osvojio niz nagrada. Tada su ga u svoj sastav doveli Portland Trejl Blejzersi i moglo se primetiti da se nalazi u fantastičnoj formi.

Međutim, ono što se isto dalo primetiti jeste da je Kaleb imao ogromnih problema sa viškom kilograma. Njegov nadimak bio je "Biggie" (u prevodu "Veliki"), a sa 13 godina imao je čak 160 kilograma, što je impozantna telesna masa.

caleb swanigan arrest Foto: Police-Whitley County Sheriff’s Dept.

Svanigan danas izgleda potpuno drugačije, nakon što je napustio Portland pre godinu dana. Trejl Blejzersi jednostavno nisu želeli da u svom rosteru drže košarkaša koji ima toliki problem sa prekomernom kilažom.

U međuvremenu je došao i u problem sa zakonodavnim organima. Naime, nedavno se pojavio pred sudom u Indijani zbog posedovanja čak 200 kilograma marihuane, što ga može smestiti u zatvor čak i na veoma dugačak period u zavisnosti od pravnog okvira.

Inače, Svanigan je u jednom trenutku nastupao u ekipi sa igračima poput Dejma Lilarda i Marija Hezonje, sa kojima je čak uspeo da uđe u plej-of. U svojoj karijeri igrao je još za Sakramento Kingse.

Video: Bogdan Bogdanović o potencijalnom trejdu, razlici između Atlante i Sakramenta i saradnji s Jangom

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA