≫ 

Partizan ne zna kako sa Borcem: Čačani treći put savladali crno-bele, ovaj put u prijateljskom meču

Doduše, Beograđani su bili značajno oslabljeni, a uz to se povredio Erik Mika

  • 10
KK Partizan - KK Borac Čačak Foto: ABA liga / KK Partizan / Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana poraženi su po treći put ove sezone od ekipe Borca iz Čačka. Pripremni meč za Košarkašku Superligu bio je veoma intenzivan, a na kraju je pripao košarkašima iz grada sa obala Zapane Morave - 84:79 (23:18, 26:21, 13:14, 22:26).

Mora se ipak reći da je Partizan igrao oslabljen i da nije bilo Ognjena Jaramaza, Rašona Tomasa i Markusa Pejdža, dok je povredu na samom startu meča zavredio Erik Mika, koji nije mogao da se vrati na teren sve do samog kraja.

Na kraju, najefikasniji u redovima Borca bio je Dušan Miletić koji je ubacio 21 poen, dok je crno-bele predvodio Kendrik Perkins koji je postigao 17 poena. Bilo je to, ipak, nedovoljno za trijumf.

Partizan je tako jedinu pobedu protiv Borca ove sezone ostvario u Kupu Radivoja Koraća, pošto je uz to doživeo dva neuspeha takmičeći se u ABA ligi. Žreb je takav da bi dva kluba mogla da se sastanu u Superligi tek u finalu.

Video: Milojević kaže da njegovi igrači nisu bili hrabri da dobiju drugu utakmicu: U teškoj smo situaciji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA