Trinkijeri odvodi Jaramaza iz Partizana? Bajern bi mogao da uzme igrača crno-belih potpuno besplatno

 
  • 5

Videćemo da li će doći do realizacije transfera o kojem se već govori u Evropi

Ne može Partizan nikako da bude zadovoljan učinjenim ove sezone u ABA ligi. Sa mestom u sredini tabele, gde je u jednom momentu bilo ugroženo mesto u prvom rangu, kako da može biti drugačije. Sasvim sigurno je pred crno-belima jako burno leto, gde će izvesno doći do velikog renoviranja. Već se pominje ko bi mogao biti novi trener, ali treba razmišljati i o igračima.

Prema važećim ugovorima, u Partizanu će svakako ostati Uroš Trifunović, Nemanja Dangubić, Rade Zagorac, Rašon Tomas, Vil Mozli, Nikola Radovanović, Markus Pejdž, te Dušan Miletić i Stefan Janković, koji ove sezone igraju na pozajmicama u čačanskom Borcu i tuskom Bahčešehiru.

Problem je što ugovori ubrzo ističu Novici Veličkoviću, Ognjenu Jaramazu, Nikoli Jankoviću, Džošu Perkinsu i Eriku Miki. Za neke od njih je ponuda već bilo, Lazar Stefanović je inače već dogovorio stipendiju u Juti. A prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, ekipu bi mogao vrlo lako da napusti i Jaramaz, pošto vlada veliko interesovanje Bajerna za njegovo dovođenje u roster.

Nema sumnje da Andrea Trinkijeri zna o čemu govori, pošto je sa Jaramazom radio punu sezonu. Jasno je da Bajern nema nameru da se trka u dovođenju zvezda sa Realom, Barselonom, CSKA i ostalim velikanima, već želi da do uspeha dođe ispod radara kao ove sezone. Ognjen se uklapa u tu sliku.

Bajern ne bi morao da plati ni dinara kako bi ga doveo, jer kao što je već navedeno, njemu ugovor ističe ovog leta i biće slobodan igrač. Vremena za promene još ima, u junu se završava plej-of Superlige, nakon kojeg treba očekivati velike promene.

Video: Bajić posle poraza od Zvezde u 1. meču: Opet sam igračima objašnjavao da se utakmica igra 40 minuta

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AS

    4. maj 2021 | 10:19

    Avangarda ne sme da prodaje najboljeg ako želi povratak u Evroligu. Trinkijeri nije zaslužio ni da pogleda ka njemu - ni slučajno ne pojačavati Bajern već potpisati novi mnogo bolji ugovor sa Jaretom jer on je lider ovog Partizana.

  • FILIP

    4. maj 2021 | 16:19

    OSTOJA DOKLE RASPRODAJA. I JA BIH MOGAO TAKO DA VODIM KLUB. UOZBILJITE SE !

  • GP

    4. maj 2021 | 12:16

    Ovaj musavi Trikiriki se sprda sa hrvatskim klubom iz nepostojece države Jugoslavije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA