Kako bi izgledao logo NBA lige sa Jokićem? Niko se ne bi bunio da se momak iz Sombora tamo nađe

 
 ≫ 
  • 1

Kreativna ilustracija postala je viralna na društvenim mrežama

Više ne moramo ni da vam govorimo koliku je popularnost stekao Nikola Jokić ove sezone u NBA ligi. Srpski košarkaš je dominantan, atraktivan i navijači ga obožavaju. Sasvim dovoljno da bude prvi kandidat za titulu najkorisnijeg u ligaškom delu sezone. Nešto što nikome iz Srbije nije pošlo za rukom u najjačoj ligi na svetu.

A Jokić je imao prilično jaku konkurenciju za tako nešto, smenjivali su se tokom čitave sezone u priči Džoel Embid, Lebron Džejms, Janis Adetokunbo, Dejmijan Lilard... I svi oni su vremenom otpali, a momak iz Sombora nastavio je da grabi ka vrhu.

Stoga ne čudi što se neko setio da Jokića stavi na čuveni logo NBA lige na kojem se trenutno nalazi čuveni Džeri Vest. Izabrali su, doduše, sliku iz mlađih dana, gde Nikola sedi sa prekrštenih rukama u porodičnom domu. Podseća nas sve to na ogroman put koji je Somborac prevalio da bi došao do mesta na kojem se sada nalazi.

Na nama je da se nadamo da će tamo ostati što duže, pa što da ne, da ove sezone osvoji i šampionski prsten. Time bi potvrdio da nije bez razloga svrstavan među najbolje, a ujedno bi ušao u istoriju.

Video: Jokić školovao Zubca: Pričaju da je Jokić spor, a on protutnjao pored Hrvata kao brzi voz!

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    3. maj 2021 | 03:06

    Dobar je Jokara, ali kad nisu Kobija hteli za novi logo, nakon takve dugogodisnje karijere i uspeha, Jokica tek ne bi ni razmatrali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA