Džejms “razbio“ na debiju za Bruklin, pa progovorio: “Imao sam sukob sa Itudisom van terena“

 
  • 2

On je odstranjen iz tima Armejaca nakon dve uzastopne suspenzije

Priča sa Majkom Džejmsom i ekipom iz CSKA iz Moskve, podigla je dosta prašine u evropskoj košarci. Američki košarkaš je suspendovan, pa je onda vraćen u tim, da bi potom bio u potpunosti izbačen, a razlog se do dan-danas krio u tajnosti. Za to vreme je sjajni igrač otišao put NBA lige, gde je debitovao za Bruklin Netse i upisao osam poena, uz to je imao dva skoka i dve asistencije za 21 minut proveden u igri.

Nakon meča, Džejms se po prvi put dotakao svog rastanka sa Armejcima. Kaže da je između ostalog razgovarao sa Etoreom Mesinom, ali da je glavni problem zapravo bio Dimitris Itudis, sa kojim se posvađao van košarkaškog terena, što je uticalo na njihovu saradnju.

- Mesina je otišao u Milan, pričali smo telefonom čitavo leto, ali jednog dana mi je samo poslao mejl i rekao da treba da nađem drugi tim.

- Sa Itudisom su se desile neke stvari u mom privatnom životu, i osetio sam da nije išlo kako sam mislio. Imali smo mali sukob. Nisam ja bio u sukobu kao košarkaš, već kao individua. Mi smo dva čoveka koja su imala sukob van košarkaškog terena – rekao je Džejms.

Prva njegova suspenzija došla je u januaru mesecu, a druga u martu. Preko ove docnje očigledno u Moskvi nisu mogli tek tako da pređu, pa su mu uručili ispisnicu i poručili da potraži drugo mesto za igru. Čak iako je jedan od najvažnijih igrača, što je pokazao na debiju u najjačem takmičenju na svetu.

Video: Zvezda pobedila Krku sa 40 razlike

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA