Jokić pobesneo na sudijsku nepravdu: Zaleteo se ka arbitru, ali je na svu sreću prošao bez kazne

 
  • 0

Denver je na kraju pobedio, pa razloga za nezadovoljstvo neće biti

Uspeo je Denver da preokrene protiv Orlanda u drugom poluvremenu nakon ogromnog deficita, briljirao je Nikola Jokić koji je ušao u istoriju kao igrač koji je 81. put upisao bar deset asistencija, čime je pretekao legendarnog Vilta Čembrlena, ali ipak nije moglo sve da prođe bez nervoze.

Razlog su bile sudijske odluke, koje su ponovo umnogome išle na štetu srpskog košarkaša. Arbitri ni ovoga puta nisu stali u Nikolinu odbranu, pod košem ga je tukao ko god da je stigao, što je isprovociralo Jokića da se nakon jednog prekršaja zaleti ka arbitru.

Nakon dva čista faula koja nisu dosuđena nad njim, a tokom kojih su arbitri ostali potpuno nemi, Jokić je napravio veoma čvrst prekršaj iz nervoze nad Rosom, a onda se ustremio ka arbitru sa dva podignuta prsta, ne bi li mu objasnio neke stvari.

Tokom te „žute minute“, Jokić je čak uspeo da dokači arbitra sa rednim brojem 16, koji ga je prvo pogledao i delovao je pomalo prestravljeno, ali na kraju nije srpskom košarkašu dodelio čak ni tehničku grešku. Prošao je Nikola sjajno u ovoj situaciji, a možda je pomenuti arbitar tada premotao u glavi šta prethodno nije dosudio, pa je pustio da sve prođe kao da se ništa nije desilo.

Video: Nije pametno ostavljati Bobija samog na poludistanci: Centar Vašingtona je to shvatio na bolan način

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA