Spektakl na juniorskom turniru Evrolige u Beogradu: Partizan i Crvena zvezda u istoj grupi!

 
  • 0

Gledaćemo još jedan juniorski večiti derbi

Iako je pandemija koronavirusa uslovila odlaganje Evroliginog Next Gen turnira pod nazivom „Marko Ivković“ u Beogradu za čitavih mesec dana, on će se ipak održati u organizaciji Košarkaškog kluba Crvena zvezda od 26. do 28. marta u glavnom gradu Srbije.

Nažalost, kako smo na to već navikli tokom prethodnih nekoliko meseci, turnir će se igrati bez publike zbog pandemije koronavirusa, ali će sve utakmice biti moguće ispratiti putem televizijskog prenosa na kanalima Arena Sport.

Ekipe su podeljene u dve grupe, a na žrebu je utvrđeno da ćemo na turniru gledati juniorski večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde. Pored dva beogradska tima, u Grupi A nalaze se još Makabi Tel Aviv i Kluž.

U Grupi B takmičiće se Mega, Budućnost, Lokomotiva Kuban i Cedevita Olimpija. Turnir će otvoriti u petak od 10.00 časova u matine terminu Zvezda i Kluž, da bi posle dvodnevnih borbi za plasman po grupama, nedelja bila rezervisana za utakmice koje će odrediti konačni plasman i pobednika turnira, koji će obezbediti mesto na završnom turniru Evrolige.

Video: Pešić: Zainteresovan sam da radim u srpskoj košarci

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA