Real ne može Barseloni ništa, pogotovo u Madridu: Katalonci ponovo slavili protiv "kraljevića"

 
 
  • 0

Skoro čitava prva petorka Barse je odigrala dobar meč

Košarkaši Barselone pobedili su Real u Madridu sa 81:76 u sklopu 29. kola Evrolige, a Katalonci su ovim trijumfom nastavili niz uspeha protiv ljutog rivala.

Ovo je četvrta pobeda za redom Barselone nad Realom, a od toga su čak tri puta bili bolji u samom Madridu. Tako je katalonski klub ostavio "kraljevski" tim da strepi za plasman u Top 8 elitnog evropskog prvenstva.

Skoro čitava prva petorka Barse je odigrala dobar meč, a izdvojio se Pjer Oriola sa 18 poena, dok je Nikola Mirotić dodao 13, a Nik Kalates i Kajl Kurik po 11 poena.

Kod domaćina, najviše je dao Gabrijel Dek koji je ubacio 17 poena, jedan manje je dao stameni centar Volter Tavares, a dvocifreni učinak imao je i Alberto Abalde sa 11 poena.

Barselona se tako još jednom zacementirala na vrhu Evrolige sa skorom 21-8, dok druga Olimpija Milano ima dve pobede manje. Real ima 17-12 i moraće do kraja da strepi pošto već deveti Žalgiris ima dve pobede i utakmicu manje.

Video: Heroj Radnika iz Surdulice u suzama posvetio pobedu ocu koji se boiri s koronom

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA