Muke za Nikolu i Nagetse: Jokić uz kasno paljenje do 27. dabl-dabla, Denveru lekcija u Atlanti

 
 
 ≫ 
  • 4

Interesantno je da su Nagetsi poraženi bukvalno identičnim rezultatom kojim su u prošlom duelu savladali Hokse

Košarkaši Denvera vrlo brzo su se vratili neuspesima u NBA ligi pošto su posle sjajne partije u Klivlendu poraženi u Atlanti sa 123:115, a Nikola Jokić i pored kasnog paljenja mašine, uspeo je da zabeleži još jedan dabl-dabl, 27 ove sezone.

Interesantno je da su Nagetsi poraženi bukvalno identičnim rezultatom kojim su u prošlom duelu savladali Hokse, a srpski centar je svoje prve poene postigao tek na sredini druge četvrtine nakon jednog flotera preko Klinta Kapele.

Na kraju, 15 poena, 10 skokova, šest asistencija i tri ukradene lopte za Jokića koji nije uspeo da više pomogne svojoj ekipi koja se evidentno traži ove sezone i još uvek je mnogo daleko od očekivane forme. Sa 3/10 za dva, 2/5 za tri i 3/4 sa slobodnih bacanja, Nikola je znao to mnogo bolje ove sezone.

Na drugoj strani, Trej Jang je odigrao fantastičan meč, bombardovao je iz daleka prepoznatljivim dugim trojkama daleko od linije, a završio je sa 35 poena i 15 asistencija, dok je u vođenju Atlante ka pobedi imao pomoć Kapele sa 22 poena i 10 skokova.

Džamal Marej je povezao još jednu dobru partiju, sa 30 poena bio najefikasniji član Denvera. Ipak, Nagetsi su u poslednja četiri duela čak tri puta poraženi, i to ne baš od ekipa koje su bile predodređene da im prave probleme na startu sezone, ali zbog činjenice da Marej kreće da igra, da Jokić i dalje održava procente, mogli bi ponovo da dođu do željene forme.

Video: Nebeski skok Sanoga za preokret Zvezde u Subotici

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 007

    22. februar 2021 | 09:18

    NEMA VEZE DZONI, SVE TO IDE U ROK SLUŽBE. I PAD U IGRI JE BIO NEMINOVAM. IDEMO DALJE KRALJU 💪💪💪🏀👑

  • Bosiljka

    22. februar 2021 | 09:13

    Prmoren je, i to je normalno. Nedostaje mu njegov Sombor....

  • RPD

    22. februar 2021 | 09:56

    Nije mi jasno zasto su toliko lose odradili trejdove...otišli Grent,Craig,Bizli pa i Plamli,koji bez obzira koliko je bio los ovaj Hartenstajn je jos gori...ostao Barton koji igra kao da je na ulici i Heris koji jednom u 5 utakmica ima +10 poena...dosli klinci koji su smesni,a otisli ljudi iz startne petorke 🤦..jedino Kampaco zna sta radi ali i njemu ce trebati vremena...6-o mesto za njih max ove godine..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA