≫ 

Zvezdine muke vraćaju O’Brajanta u tim za Kup Radivoja Koraća? Dejan Radonjić donosi konačnu odluku

Korona je „dokačila“ i Duopa Rita, pa u crveno-belom taboru razmišljaju o pomilovanju O’Brajanta

  • 4
Džoni O'Brajant Foto: MN Press

Prethodno je tokom dana iskočila informacija da je još jedan igrač Crvene zvezde zaražen koronavirusom. Kako se nezvanično može saznati, u pitanju je Duop Rit, što je nateralo crveno-bele da povuku naknadni potez i u tim za Kup Radivoja Koraća pozovu Džonija O’Brajanta.

Američki centar se isprva nije našao na spisku, ali će se prema pisanju Mozzart Sporta u Novom Sadu verovatno naći naknadno naći. On je vraćen u takmičarski pogon, a prema kovid protokolu Kupa Radivoja Koraća, moguće je zameniti igrače koji nisu u mogućnosti da se takmiče zbog opravdanih, zdravstvenih razloga.

Američki košarkaš je dane suspenzije proveo radeći sa Slobodanom Klipom po specijalnom programu. On je poslednji meč odigrao protiv Efesa u Istanbulu, nakon čega ga je Dejan Radonjić odstranio zbog nediscipline.

Crveno-bele će tako u Novom Sadu predstavljati sledećih 12 igrača, ako ne bude nekih naknadnih promena: Dejan Davidovac, Branko Lazić, Ognjen Kuzmić, Aleksa Uskoković, Ognjen Dobrić, Boriša Simanić, Marko Jagodić-Kurdiža, Aleksa Radanov, Džordan Lojd, Marko Simonović, kao i juniori Nikola Šaranović i Milutin Vujačić. Da li će tu biti i Džoni O’Brajant zavisi od presude Dejana Radonjića, koji ga je prvobitno i "proterao" iz prvog tima.

Zvezda se sutra u četvrtfinalu sastaje sa Radničkim iz Kragujevca, dok je u eventualnom polufinalu čeka večiti derbi, ako Partizan uspe da eliminiše čačanski Borac.

Video: Marijana morala da silazi na teren da reši problem: Novo ludilo Nika Kirjosa i klinč sa Srpkinjom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    10. februar 2021 | 22:23

    Volden dobi drzavljanstvo Srbije! Mega osvaja kup ove godine.

  • .....

    11. februar 2021 | 15:39

    Gde je taj crnogorski miloje da igrac neoze biti veci nego klub najgore nasi su ti koji laju a nemaju gde a sada je odlicno da se vrati zato sto nema pola tima ee moj ti ko obicno visoko leti nisko najpre padne pozzz veliki ..........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA