Saznajemo: Ovo su tri igrača Zvezde koji su zaraženi korona virusom, propuštaju Kup Radivoja Koraća

Nakon dodatnih testova utvrđeno još pozitivnih slučajeva

  • 31
KK Mornar - KK Crvena zvezda Foto: aba-liga.com/Mornar/MEDIA Pro

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je saopštenje u kom je potvrđeno da unutar kluba postoji još pozitivnih testova na korona virus. Klub nije otkrio imena zaraženih košarkaša, a kako Telegraf saznaje, u pitanju su Kori Volden, Lendri Noko i Kino Kolom.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da su nakon novih detaljnih testiranja i pregleda prvog tima i stručnog štaba, identifikovan novi pozitivni nalazi na virus Covid 19 u redovima našeg prvog tima, stručnog štaba i administraciji kluba", stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

U saopštenju se dodaje i time i zakjučuje da su svi zaraženi članovi tima sigurno zbrinuti u kućnoj izolaciji.

- KK Crvena zvezda će o stanju obolelih i daljim aktivnostima prvog tima blagovremeno obavestiti javnost .

Crveno-belima je susret u Evroligi protiv Žalgirisa otkazan zbog četiri pozitivna testa, dok bi po rasporedu naredni meč Zvezda trebala da igra u nedelju protiv Krke u okviru ABA lige.

Inače, interesantno je da je Kori Volden upravo pred Kup Radivoja Koraća dobio srpski pasoš, ali zbog korona virusa njega neće biti u timu pred turnir koji se igra već sledeće nedelje u Novom Sadu od 11. do 14. februara.

Video: Najbolji trenuci meča Zvezde i Mege u ABA ligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    4. februar 2021 | 14:01

    Значи волден џабе плаћао за Пасош

  • Mrcke

    4. februar 2021 | 14:13

    Znaci sredjeno...Partizan uzima opet kup cipiripi😊😊😊😊😊

  • Alex

    4. februar 2021 | 16:23

    Čoviću reaguj prekidaj kup zbog korone, složbenim rezultatom kup pripada tvom mutantu iz železnika jerako si mogo prošle sezine aba ligu da dobiješ na taj način što sad i kup ne bi mogo ko ti šta može ti odlučuješ o svemu nadam se da ćeš i reprezentaciju da nam sastaviš da nas više ne brukaju bogdanović jokić jović raduljica bjelica marjanović i ostala bagra napravi nam crnu reprezentaciju podeli svima pasoše pa možda i osvojimo neku medalju možda konačno postanemo zemlja košarke!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA