Jokić pričao o sličnosti sa Lebronom: Svi su najpre ostali u šoku, a onda je Džoker prasnuo u smeh

 
 ≫ 
  • 5

Inače, njih dvojica će u narednom kolu NBA lige igrati jedan protiv drugog

AS Denvera Nikola Jokić nasmejao je javnost zanimljivim poređenjem sebe sa Lebronom Džejmsom, a sve kao uvertiru za meč koji će Nagetsi i Los Anđeles Lejkersi odigrati u noći između četvrtka i petka!

Kada mu je novinarka Keti Vinge postavila pitanje kakve su njegove sličnosti sa Lebronom, Jokić očigledno nije mogao da izdrži - a da se ne našali!

- Brzina je tu, atletski je mudar. Ne znam da li može da skoči tako visoko kao ja, ali nekako smo slični. Doduše, malo je stariji i ne znam da li može da me prati što se tiče brzine - rekao je Srbin, a potom prasnuo u smeh:

- Šalim se. Pa, on je najbolji igrač u NBA ligi. On je momak koji već duže vreme utiče na igru na svaki mogući način. Mislim da postoje jedino neke sličnosti među nama zbog načina na koji utičemo na saigrače.

Jokić i Džejms su do sada vodeći duo u trci za MVP igrača. Srbin u proseku beleži 26.8 poena, 11.8 skokova i 8.6 asistencija po meču. Procenat šuta iz igre mu je 57.4, van linije za tri poena 38.4, dok je sa linije za slobodna bacanja 83.6.

S druge strane, Lebron u proseku po meču beleži 25 poena, 7.7. skokova i 7.5 asistencija. Šut iz igre mu je na 49 odsto, šut za tri poena na 40.9, dok je sa penala 71.8.

Video: Jokić is on fire: Pogledajte kako je srpski centar nadmudrio protivnike

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosiljka

    4. februar 2021 | 09:54

    NIKOLA JOKIC JE SKROMAN I NE HVALI SE, ALI JE NAJBOLJI I BICE JOS BOLJI.

  • NS

    4. februar 2021 | 08:33

    Jokić sa statistikom ubija koliko je dobar! Ponavljam...zamislite da radite ono što volite, kao on, koji je to blagoslov...

  • Boško

    4. februar 2021 | 08:45

    Zato je on "Joker"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA