Partizan igra meč sezone!

 
 ≫ 
  • 11

Crno-beli moraju da pobede kao žele da se nadaju četvrtfinalu Evrokupa

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 sati igraju protiv Lokomotive u 4. kolu Top 16 faze Evrokupa, u hali sportova "Ranko Žeravica" u Beogradu.

Parizan je u prošlom kolu izgubio u Krasnodaru, a pa oba tima pred susret u Beogradu imaju skor 1-2. S druge strane, Metropolitan ima 3-1, a Trento 2-2.

Crno-beli bi u slučaju poraza došli nadomak ispadanja iz Evrokupa koji im je, kako sada stvari stoje, jedina prilika da se domognu Evrolige. Podsetimo, u ABA ligi im ne cvetaju ruže i daleko su od plej-ofa.

Trener Saša Filipovski nada se da će njegov tim odigrati do sada najbolji meč u sezoni.

- Svesni smo da je ovo vrlo važna utakmica u kojoj je lopta okrugla i sve je moguće. Lično želim da nam ova utakmica bude najbolja do sada. Prvo što je važna, a drugo zbog nas i našeg samopouzdanja. Da odigramo sa najvećim mogućnostima - rekao je Filipovski.

Košarkaš Ognjen Jaramaz izjavio je da ekipa zna šta je potrebno da uradi za prolaz u Top 8 Evrokupa.

- Znamo šta je ulog u ovoj utakmici i znamo šta moramo da uradimo ukoliko želimo da se plasiramo u Top 8. Neće biti lako, Lokomotiva je odlična ekipa, što su i pokazali u Krasnodaru. U odnosu na sastav od pre sedam dana, stigli su Dru Gordon i Vilijams-Gos, tako da će sutra biti još jači. Ipak, verujem da uz dobru, koncentrisanu igru možemo doći do pobede - rekao je Jaramaz.

>>> Partizan večeras (20.30) igra verovatno odlučujuću utakmicu u Evrokupu. Stiže mu Lokomotiva, direktan konkurent za plasman u četvrtfinale, pa je crno-belima pobeda neophodna, i to verovatno sa više od sedam razlike. Kvota na keca je 2,30, a na dvojku 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Lokomotiva.

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koki

    3. februar 2021 | 10:31

    Koga vi bruke jedne mozete da pobedite? Ne mozete ni 12 baba da pobedite bruke jedne. Brukate klub gde god stignete sramote jedne. Sram vas bilo,veceras lagan poraz sa 15 razlike.

  • Oki

    3. februar 2021 | 10:16

    Odigrali smo mi nase za ovu sezonu.

  • Nscz

    3. februar 2021 | 10:11

    Znaci finale Evrokupa. Bravo. Sledece sezone Evroliga i casovi ljubavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA