Mornar brzo prežalio Zvezdu uz sjajnog Gordića: Barani bez problema jači od Borca na primorju

 
 
  • 2

Mornar je tako ostao na prvoj poziciji ABA lige sa skorom 13-3

Košarkaši Mornara brzo su se oporavili od poraza u prošlom kolu koji im je nanela Crvena zvezda, pa su u 17. rundi ABA lige bez prevelikih problema savladali Borac u Baru sa 86:72.

Klub sa primorja Crne Gore je svaku četvrtinu rešio u svoju korist, pa je jasno da je domaćin u jednom jakom ritmu samo održavao prednost do konačnih +14. U četvrtoj deonici se išlo i do +22, ali opuštanje u poslednjih nekoliko minuta je ipak donelo Borcu nešto blaži poraz.

Sjajnu partiju je prikazao Nemanja Gordić koji je vodio Barane do pobede sa 22 poena, a pripomogao mu je Jeremić sa 19 poena. Sa druge strane, Džons je sakupio 20 poena, ali nije imao pomoć saigrača pošto je jedini stigao do dvocifrenog učinka.

Mornar je tako ostao na prvoj poziciji ABA lige sa skorom 13-3.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katunjanin

    30. januar 2021 | 23:25

    Mornar igra najljepšu košarku i ligi

  • Delija Sever

    31. januar 2021 | 00:03

    Na nasu zalost moram da konstatujem da ce po svoj prilici mornar steci prednost domaceg terena i na kraju zasluzeno osvojiti Aba titulu. Nije nam niko kriv kad sebi dozvoljavamo takav luksus da u Laktasima nas pregaze sa 30 razlike, to ce i odluciti da Barani imaju prednost domaceg terena u play offu. Zivi bili pa videli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA