Posle Budućnosti preuzima i Srbiju: Dejan Milojević menja Kokoškova na kormilu Orlova

 
  • 4

Istina, samo privremeno protiv Gruzije zbog zauzetosti selektora u Evroligi

Košarkaška reprezentacija Srbije privodi kraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Poslednji "balon" igraće se u Tbilisiju, a jedna pobeda biće dovoljna da se "Orlovi" plasiraju Evrobasket.

Utakmica izneđu Srbije i Gruzije zakazana je za 19, februar, baš u isto vreme kad selektor Igor Kokoškov sa Fenerbahčeom igra meč Evrolige protiv Albe. Postavljalo se logično pitanje da li će mu možda Turci izaći u susret ili će "Orlovi" morati da traže drugo rešenje.

Po svemu sudeći Srbija će imati "novog" selektora u meču sa Gruzijom, što je potvrdio i novi potpredsednik KSS-a Nenad Krstić.

- Dejan Milojević će biti šef protiv Gruzije, a pomagaće mu Vladimir Jovanović, Jovica Antonić i Bogdan Karaičić - potvrdio je Krstić uz poruku da Kokoškov čini sve da bi bio na klupi Srbije.

Reprezentacija će se okupiti 15. februara u Beogradu, na okupljanju će biti i Igor Kokoškov, treniraće se, a onda se dan kasnije putuje čarter letom.

Selektor će biti dva dana sa "Orlovima", a onda će otputovati na meč Fenerbahčea i krajičkom oka pratiti šta se dešava na meču Srbije i Gruzije (19. februar), da bi se potom opet vratio u Tbilisi i vodio meč Srbije protiv Švajcarske (21. februar).

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako huligani upadaju na stadion u Humskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Op

    30. januar 2021 | 09:56

    Vrhunski naslov!

  • Nikola

    30. januar 2021 | 14:43

    Buducnost je bila jedan od kandidata za titulu aba lige ali kad je Mijovic iznenada otisao i dosao Milojevic gotovo sam sigiran da nece uzeti aba ligu. Mijovic je trenercina i ozbiljan radnik i motivator a Milojevic prosek. Zapamtite sta sam rekao. Lako je raditi u megi.

  • Filip

    30. januar 2021 | 13:30

    CIGANI bi da poremete rad u BUDUCNOSTI. MILOJE pazi se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA