Novinarka pitanjem zatekla Jokića, Nikola krenuo sa "aaaaaa" pa dao zanimljiv odgovor

 
 ≫ 
  • 0

Centar Denvera morao je da bira između dva poteza sa meča protiv Njujorka

Kao neko ko je bio glavna figura večeri, Nikola Jokić se posle meča protiv Njujorka našao ispred kamera kako bi dao izjavu i "objasnio" pobedu Denvera i svoj novi dabl-dabl učinak.

Tokom razgovora sa novinarkom, Jokić je u jednom trenutku ostao i zatečen pitanjem koji je ona postavila - ali iz razloga što mu je trebalo malo vremena da se odluči koji potez protiv Niksa je za njega bio najbolji i najponosniji.

- Nikola, 22 poena i još jedno sjajno veče. Ali, želim da te pitam. Koji tvoj potez je bio bolji, na koji su više ponosan, onaj neverovatan šut uz zvuk sirene ili zakucavanje posle njega - upitala je novinarka.

Zatim je usledio i Jokićev zanimljiv odgovor.

- Aaaaaaa.... aaaaaa... Biće da je zakucavanje, jer skoro nikad ne zakucavam - poručio je Jokić koji je "kolutao očima" , a zatim dodao da je onaj šut koji je pogodio bila čista sreća.

Podsetimo, Jokić je Niksima dao 22 poena, a dodao je još i 10 skokova i pet asistencija - dok je Denver zabeležio četvrti trijumf u poslednjih pet mečeva.

Video: Jokić dabl-dabl učinkom vodio Denver do druge pobede za manje od 24h: Ovo su najbolji potezi

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA