Cedevita Olimpija dala najluđu trojku u ABA ligi: Primio loptu u svom reketu, pa pocepao mrežu Borca

 
 ≫ 
  • 6

Kakav potez...

Košarkaš Cedevita Olimpije Dan Duščak postigao je jedan od najboljih koševa i najatraktivnijih poteza ove sezone u ABA ligi.

Duščak je imao sekund vremena na kraju treće četvrtine utakmice sedmog kola protiv Borca da primi loptu i uradi nešto sa njom.

U tom trenutku je bilo 70:57 za slovenački tim, Rajon Braun je izveo loptu Duščaku koji je iz svog reketa bacio horog preko celog terena i pocepao mrežicu Borca!

Sudije su pregledale snimak da vide da li je lopta izbačena na vreme i ustanovile da trojka Duščaka važi za 73:57 na kraju treće deonice.

Cedevita Olimpija je do kraja četvrte sačuvala prednost i sa 97:88 upisala pobedu. Slovenački tim je predvodio Jaka Blažič sa 23 poena, Džerod Džons je imao 12, a Kendrik Peri 14 poena.

Spomenuti Duščak je za 11 minuta na parketu ubacio samo tri poena, ali su ta tri obeležila sezonu. U timu Borca je Nenad Nerandžić imao 17 poena, Entoni Smit 16, a Uroš Čarapić i Nikola Kočović po deset poena.

Video: Srpske košarkašice slavile plasman na Eurobasket uz poznati narodnjački hit

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BUMBI

    15. novembar 2020 | 20:41

    DOK NASA DECA NEMAJU MESTA DOVELI SU STRANCE DROBNJAK ZNA RADITI SA MLADIMA ISTOGA MARANOVICA JE ON TRENIRAO GLAS ZA IVAN

  • DJURO SEMENKA

    15. novembar 2020 | 20:28

    REKAO SAM VEĆ DROBNJAKA NA KLUPU MOZDA VRATITI ALEKSU AVRAMOVICA DA SE I ON UZ STRUCNO VODJENJE VRATI NA PRAVI PUT POSLE VAREZEA STAGNIRA

  • ZIMONJA

    15. novembar 2020 | 20:25

    KAKAV KOŠ BORAC SA OVAKVIM VODJENJEM LOŠE IZGLEDA PROMENA NA KLUPI BI RAZDRMALA TIM DROBNJAK BI PO MENI BIO IDEALNO REŠENJE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA