Mnoge stvari ne ispravljamo treningom, već kroz utakmice: Obradović se posle Reala okrenuo Splitu

 
  • 6

Nema vremena ni za odmor, ni za trening

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović ne očekuje lak zadatak protiv Splita u ABA ligi, posle teškog meča sa Real Madridom u Evroligi.

Crveno-beli u nedelju igraju protiv hrvatskog predstavnika, samo dva dana posle meča sa Realom u Pioniru i poraza 73:67.

- Dolazi nam vrlo organizovana ekipa Splita koja ima jasnu viziju šta radi u napadu i u odbrani. Posle iscrpljujuće utakmice protiv Reala, i poslednje nedelje putovanja i jakih utakmica, treba nam dobra utakmica jer mnoge stvari ne možemo da ispravljamo treningom, već kroz utakmice. U ovom trenutku, samo na taj način možemo da dižemo formu i smanjimo prazne hodove u igri - rekao je trener crveno-belih za klupski sajt.

Zvezda je do sada bila nekonstantna u Evroligi, ali je u ABA ligi i dalje nepobediva posle šest kola. Međutim, ni Dejan Davidovac, košarkaš crveno-belih tvrdi da će Splitu pristupiti kao da je reč o Realu ili Asvelu u Evroligi.

- Split je dobra ekipa, Luković igra dobro, Kedžo dosta pomaže iskustvom, imaju dobru hemiju, dobro su uklopljeni i imaju i karakter jer su pokazali protiv Cibone da mogu da se vrate iz velikog minusa - kratko je Davidovac analizirao rivala.

Zvezda i Split igraju u Pioniru, pa je olakšavajuća okolnost što crveno-beli ne moraju da putuju, a meč u Beogradu počinje od 19 časova.

Video: Najzanimljiviji trenuci prvog poluvremena meča KK Crvena zvezda i KK Koper Primorska

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je Mekintajer promašio trojku za pobedu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    14. novembar 2020 | 14:47

    Niko nema vremena za trening, svi ste u istom košu. Ipak, neko dobija a neko gubi. E tu se vidi ko je ko.

  • Nešo

    14. novembar 2020 | 14:11

    To što ti radiš govori da ti nije stalo do pobede . Ako ti nije jasno da igraju najbolji onda od tebe kao trenera nema ništa . Na terenu drzis Lazica i Jagodica sto znaci da u napadu imas 2 igraca manje a igrace koji oni kao kobojagi dobri odbrambeni igraci cuvaju se nadavase koseva . Na njihovog teškog centra ti pariraš sa krilnim centrima a Kuzmic ti veci deo utakmice na klupi ,praviš izmene bez voznog reda onako kako ti pada na pamet ,taman kad se neko raspuca ti ga izbacujes kao zbo nekog ritma iako smo celu utakmicu izvan ritma . Mislio sam da si bolji trener al sam se grdno prevario .

  • Red Star

    14. novembar 2020 | 14:53

    Nema opravdanja za tim i ulozene pare koji nize poraz za porazom. Pakuj se !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA