Barselona demolirala Fenerbahče sa 42 poena razlike! Turski klub doživeo nezapamćenu blamažu

 
  • 2

Košarkaši Barselone deklasirali su Fenerbahče u meču osmog kola Evrolige sa 97:55 i sve četiri četvrtine dobila dvocifrenom razlikom

Tim Igora Kokoškova nije mogao ni u jednoj na parira razgoropađenoj ekipi Šarunasa Jasikevičijusa u kojoj je Kajl Kjurik rešetao trojkama (7/8) i ukupno ubacio 25 poena.

Pratio ga je Rolands Smits sa 20 poena, Nikola Mirotić 16 uz osam skokova, Aleks Abrines je ubacio 12, a Kori Higins 11. Tomas Ertel je bio bez poena, ali je imao osam asistencija.

U timu Fenerbahčea je jedino Lorenco Braun imao dvocifren poenterski skor sa deset poena, a svi ostali su imali manje. Leo Vesterman je postigao devet, Danilo Bartel sedam poena.

Fener se držao samo tokom prvog dela prve četvrtine kada je Higins pogodio za dva, Abrines za tri i Barsa je otišla na 21:11.

Od tog trenutka je samo povećavala prednost i pre kraja prvog perioda imala +15, da bi posle deset minuta semafor prikazivao 28:17.

Druga četvrtina počela je trojkom Smitsa, na koju je Edi Džerel odgovorio šutem sa distance. Međutim, Barselona je nastavila da "gazi" i onda pogotkom Kjurika povećala prednost na 40:20 posle samo 13 i po minuta igre.

Na poluvreme se otišlo sa 51:29, a Barselona je u trećoj probila 30 razlike na tri minuta pre kraja pri rezultatu 64:33.

Adam Hanga je ponor Fenerbahčea produbio do 89:49 svojim poenima, pa je turski tim doživeo jedan od najtežih poraza, a Igor Kokoškov veliku školu pred nastavak takmičenja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Ovako je Vrabac poleteo i zakucao protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok 2

    13. novembar 2020 | 08:54

    Jadan je tim kome Braun resava sve. E, moj Fener. Zeljko je Zeljko...

  • Neba

    13. novembar 2020 | 09:40

    Najveca neznalica od svih trenera u Evroligi,kukala nam majka sa njim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA