≫ 

Lukašenkova policija uhapsila košarkašku seks bombu, iznemogla, prljava, puštena posle 15 dana

 ≫ 

Jelena je na slobodi, kaže da je prošla pakao

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nikola
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Poredbenik

    17. oktobar 2020 | 14:08

    Nije se kupala 13 dana, pazi molim te?! A njena baba (i naše) koja je možda rođena polovinom prošlog veka kupala se jednom mesečno i to u limenom koritu i bila je srećna ako je to činila dva puta mesečno i imala sapun iz domaće radinosti. Šta ona misli — da budne revolucionar u hotelskim uslovima?! I otkad je to pravilo, da je igranje loptom važniji posao od posla predsednika države?

  • vladimir

    16. oktobar 2020 | 21:45

    Ovo je mala kazna za izdaju zemlje. Amerika je pobunjenike od više hiljada žive vatrom spalila, i bukvalno spalila kad su hteli otcepiti Teksas od Amerike. Niko nije spominjao ljudska prava, niti uvodio sankcije za ove zločine. To ni nedan komentar ne navodi. Na većini Maršalskih ostrva istrebljeni su svi Indijanci stanovnici istih. U desetinama Američkih gradova besni građanski rat i niko to ne spominje. A Lukašenko je diktator što brani soju zemlju od mračnih sila zapada da je ne unište i opljačkaju. Kupe fabrike i zatvore da bih bili najamna snaga agresora. Šta je bilo sa Linijom, najnaprednijoj i najbogatijoj zemlji na planeti ,gde su svi građani uživali najveća civilizacijska dostignuća . Za vreme 42 godine vladavine Gadafi je učinio za svoju zemlju više nego što su uradili zajedno svi demokratski predsednici i premijeri demoktatskog zapada. Pa zašto su je onda bombardovali i vratili u kameno doba? Prvo, zapad nije mogao dostići nikad standarde Libije. Drugo, hteo je finansirati zajedničku valutu za celu Afričku uniju sa zlatnom podlogom,umesto bezvredne Fiat valute dolara.Pa bih Amerika izgubila tržište od 53 afričke zemlje. Treće , prodavao je naftu za druge valute, menjao za tehniku, hrsnu i lekove bez dolarskog plaćanja. Četvrto, imao je zlato mnogo zlata više nego što su imali Engleska Francuska i Italija zajedno po glavi stanovnika. Sve su opljačkali, 300 milijardi dolara i zlato Libije, kao i što su divljački ubili ovog najvećeg revolucionara svih vremena

  • jovo

    16. oktobar 2020 | 17:38

    Proci ce kao Causesku ali pobecice kod brata komunjare Putina.Koga briga za narod vazno je da komunjare vladaju bilo kako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA