Još jedno Zvezdino ubedljivo izdanje: Lojd, Hol i Volden preslišali Karšijaku

 
 
 ≫ 
  • 31

Crveno-beli nastavili sa dominantnim partijama u Turskoj

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su sa uspešnim partijama u pripremnom periodu. Posle ubedljive pobede nad Turk Telekomom (83:54), crveno-beli su u Antaliji savladali i Karšijaku sa 74:63 u okviru pripremnog Glorija kupa.

Nijednog trenutka se trijumf beogradskog tima nije dovodio u pitanje, a tokom meča imali su u jednom trenutku čak i 22 poena viška.

Jedini blagi pad koncentracije dogodio se na startu drugog poluvremena, tada je Karšijaka prišla na deset poena zaostatka, ali posle Obradovićevog tajm-auta odgovorili su Lojd i Kuzmić i ubrzo je bilo dvadeset poena prednosti, pa je Zvezda rutinski privela meč kraju

Džordan Lojd je ponovo bio najefikasniji kod crveno-belih sa 17 poena, uz 5 skoka i 4 asistencije. Lengston Hol je ubacio 14, a Kori Volden 12 poena. Ognjen Kuzmić je upisao 6 poena i 4 skoka, Davidovac takođe šest, a Jagodić-Kuridža i Rit su imali po 5 poena.

Kod Karšijake su najbolji bili Birsen sa 14 i Henri sa 10 poena.

Narednu prijateljsku proveru Zvezda će imati u nedelju od 15 časova kada se sastaje sa Efesom.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    11. septembar 2020 | 19:09

    Blago navijacima Zvezde,oni kidaju,a sta je sa mojim partizanom,kad ce moj partizan ovako,jos jedan dokaz da moramo sto pre vratiti partizan u zagreb,ne mozemo nista uraditi pored Zvezde,previse su jaki,ili da nas bar ubace u ovu ligu sto osnivaju braca albanci,pa tu mozda nesto i uradimo,stvarno vise nisam pametan,pozdrav za bracu grobare i bracu albance od nas hrvata iz zagreba,a i iz splita...

  • Toronto

    11. septembar 2020 | 21:19

    BRAVO ZVEZDO ZGAZI IH SVE

  • M

    11. septembar 2020 | 18:48

    Sale mrlje, au al su odigrali perfekt odbranu.. 💪👏👏👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA