Došao pijan na trening, hteo da bije saigrača: Sin legendarnog NBA asa dobio otkaz posle7 dana

 
 
  • 0

Glen Rajs Junior pravio velike probleme u Uteni

Američki košarkaš Glen Rajs Junior dobio je otkaz u litvanskom Juventusu posle samo sedam dana provedenih u ovom klubu iz Utene!

Sin nekadašnjeg košarkaša Los Anđeles Lejkersa na kontu ima veliki broj prekršaja koji su u međuvremenu otkriveni. Prethodno je direktor kluba Utene Emantas Skersis javnosti poručio da Rajs nije više njihov član.

- On je nepredvidiv i ima velikih problema u životu. Rizikovali smo i rizik se nije isplatio. Cirkus je završen. Tražili smo nekoga ko će igrati košarku, a ne praviti budalu od sebe i nas - rekao je Skersis.

Mediji su potom otkrili da je Rajs pravio probleme i na putu za Utenu, a "lista grehova" je podugačka.

Najpre je propustio let za Litvaniju, da bi potom propustio i presedanje u Amsterdamu nakon što je dobio novu kartu. Zatim je ignorisao preporuku vlasti da bude u izolaciji dok mu ne stignu rezultati testa na covid 19 i već prvu noć je završio u lokalnom baru.

Dan kasnije je javno kritikovao klub zbog uslova koje je dobio u Uteni, da bi potom krenuo da izlazi po noćnim klubovima.

Ujutru je na trening došao tako što se osetio na alkohol, da bi na večernji stigao pijan. Zbijao je šale sa saigračima, ništa nije radio, a "kap koja je prelila čašu" jeste pozivanje saigrača Mindaugasa Kupsasa napolje da ga bije, jer mu ovaj nije dao dobar pas.

Nedeljni trening je bio poslednji koji je Rajs odradio u dresu Juventusa.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA