"Ne znam da li ostajem u Partizanu, Trinkijeri me nije zvao, možda će zvati!"

 
  • 7

Košarkaš crno-belih koji je sezonu proveo na pozajmici u AEK-u čeka potez kluba

Krilni košarkaš Stefan Janković je 2018. iz Crvene zvezde došao u Partizan, ali posle odlaska Nenada Čanka kod Andree Trinkijerija nije se izborio za značajniju ulogu u timu. Prošlog leta produžio je ugovor sa crno-belima, ali spakovao kofere i preselio se u Atinu u AEK, na pozajmicu.

Sezona je gotova, igrači su na pauzi, a Janković još ne zna da li ostaje u Partizanu

- Da li ću ostati? To je pitanje za predsednika Ostoju Mijailovića. U kontaktu sam sa momcima iz tima, ali ne i sa ljudima koji donose odluke - kaže Janković za Sport klub.

- Sa trenerom Trinikerijem se nisam čuo skoro godinu dana. Nisu me zvali nijednom. Ne znam šta bih rekao. Znate kako, neću da budem u klubu ako me taj klub ne želi. Moguće da još ne znaju šta će da se dešava, kako će da izgleda sastav. Da me planiraju... Možda će me zvati - ističe i dodaje:

Stefan Janković Foto: Marko Jovanović

- To je posao za mog menadžera, nije moj. Ovo leto neću ni na more da idem. Želim da se potpuno fokusiram na profesionalne obaveze i da se spremim za sledeću sezonu. Nisam dostigao ni 20 odsto svog taletna iz mnogo razloga, ali uozbiljio sam se.

- Prethodna tri leta bila su mi turbulentna. Zvezda, Partizan, gde ću, šta ću... Vidite, vraća se NBA, postoji mnogo tu stvari, a meni tamošnja košarka prija. Odrastao sam u SAD i brzo se uklopim. Sa druge strane, ovde mi je život super.

Video: Stefan Janković posle debija za Partizan: Svašta sam prošao u životu, meni je Srbija iznad svega

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    26. jun 2020 | 22:38

    Truba od igraca

  • Kole

    27. jun 2020 | 01:08

    Kako si radio tako ces i zavrsiti..Sad zovi savetnike i menadzere koji su te na onako sraman nacin odveli iz Zvezde da ti pomognu..

  • Čiča

    27. jun 2020 | 08:54

    Sav si mi ti za NBA,mozda WNBA 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA