Stižu dolari: Jokiću leže na račun još pola miliona od Denvera

 
  • 0

Srpski centar ima dosta razloga za zadovoljstvo

Nikola Jokić Nikola jokić; Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Denvera Nikola Jokić ispunio je klauzulu u ugovoru na osnovu koje će dobiti dodatnih pola miliona dolara, odnosno precizinije 465.518 američkih novčanica.

Srpski reprezentatvac je prilikom potpisivanja ugovora u leto 2018. godine dogovorio s Nagetsima da mu, ako ekipa izbori plasman u plej-of, na račun legne i pomenuta svota na ime bonusa.

Jokić ima još jednu klauzulu u ugovoru na osnovu koje može da inkasira sličnu sumu novca, a uslov je da Denver trijumfuje u prvoj rundi plej-ofa.

Podsetimo, sjajni centar je i prethodne godine dobio oba bonusa jer je uveo Nagetse u plej-of, a potom je ta ekipa savladala i San Antonio Sparse u prvoj rundi.

NBA liga bi trebalo da se nastavi krajem jula, odnosno početkom avgusta ove godine i to u "Dizni svetu" u Orlandu, a timovi će prvo odigrati po osam utakmica, potom odigrati i plej-of.

Zanimljivo, da je moguć i takozvani plej-in turnir koji će se igrati za osmo umesto ukoliko devetoplasirana ekipa bude imala zaostatak manji od četiri pobede za osmom ekipom.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević pred derbi govorio o povredama i sastavu: "Zvezda i Partizan su favoriti za titulu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA